Business

Vandt 18 millioner: Jeg ryster stadig

Dansk mand så lotto-trækningen på tv, men opdagede ikke, at han selv havde vundet hovedgevinsten.

Han kan slet ikke forstå, han har vundet. Og der gik et helt døgn, inden han opdagede, at han havde vundet 18 millioner kroner.

"Jeg så trækningen i fjernsynet onsdag aften, og så også, at der var en vinderkupon på 18 millioner kroner. Min kvittering lå i min pung, men jeg gad ikke lige at hente den, så jeg vidste ikke, jeg havde vundet.", griner den nybagte mangemillionær og fortsætter:

"Så jeg rendte rundt hele torsdagen på arbejdet uden at vide, at jeg var millionær. Jeg tjekkede først min kupon torsdag aften foran tekst-tv. Hjertet røg helt op i halsen, og jeg råbte til min kæreste, at vi havde vundet. Det troede hun ikke på. Jeg ryster stadig", fortæller han.

Manden er i 40'erne og har købt kuponen i Føtex i Albertslund. Han ønsker at være anonym, men har alligevel været inde på sit job i dag og fortælle kollegerne om hans held.

Han har dog taget en feriedag i dag, og det passer så glimrende med, at han også har ferie fra i dag.

"Vi tager af sted på ferie som planlagt, men det kan da godt være, vi skal ud at rejse lidt mere til efteråret", siger han og afslører:

"Jeg har altid sagt, at hvis jeg vinder i Lotto, så skal jeg have min drømmebil, en Audi - nu skal det være. Ellers har jeg ingen ide om, hvad pengene skal bruges til, men de skal i hvert fald forsøde tilværelsen."

Manden vandt præcis 18.525.944 kroner på at have det rigtige joker-tal.