Business

-Danmarks billigste hus - se billederne

Nu har du muligheden for at blive husejer for 50.000 kroner.

Det er sjældent, at man får mulighed for at kalde sig 'husejer' for 50.000 kroner.

Men det er ikke desto mindre, hvad du har mulighed for nu, da Thisted Kommune har sat et 128 kvadratmeter stort hus til salg for 50.000 kroner.

Og det virker da heller ikek som om, hverken mægler eller kommune forsøger at tale boligen op.

"Indvendig er boligen i meget dårlig stand. Alt er meget snavset, ikke vedligeholdt og utidssvarende. Der er brændeovn i stuen. Stuen er delt i 2 af en gipsvæg, som står uden færdiggørelse. I badet er der klinker på gulvet og træbeklædning på væggene. Køkkenet er delvist med fliser på væggene og der er trægulve. Inventaret er meget nedbrudt.", skriver den lokale EDC-mægler om huset og uddyber:

"Huset er dårligt vedligeholdt. Murværket mangler reparationer af revner og maling. Der er en del algebelægning på gavle og facader.

Udover boligarealet på 128 kvadratmeter findes der desuden et udhus på 10 kvadratmeter, en uudnyttet tagetage på 44 kvadratmeter, emsn det samlede grundareal er på 493 kvadratmeter.

Mægleren oplyser desuden, at der i øjeblikket ikke er nogen olietank på grunden, som kan bruges til at varme ejendommen op.

Thisted Kommune vil sælge ejendommen til højestbydende, men kommunen forbeholder sig dog ret til at forkaste alle indkomne bud på huset, skriver mægleren.