Business

Dronningens veninde dumper boligprisen

Der gik knap to måneder, før Dronning Margrethes nære venner Susanne og Peter Heering tog nye metoder i brug for at lokke købere til deres luksusbolig på Lille Strandstræde i København.

Efter 50 dage på markedet er den blevet sat en million kroner ned i pris, men størstedelen af de boligsøgende i hovedstaden skal nok ikke gøre sig forhåbninger om at kunne være med i en budrunde. Efter nedslaget er lejligheden nemlig stadig forbeholdt de få med en salgspris på 14,9 millioner kroner.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Susanne og Peter Heering, der gennem mere end 30 år har været venner af regenten, kommer formentlig ikke til at lide økonomisk nød selv efter rabatten på lejligheden. Da ægteparret købte boligen i 2006 lød salgsprisen på 10,9 millioner kroner, og forudsat at lejligheden ikke er belånt op til taget, er der ganske givet en pæn milliongevinst i sigte.

Mægleren kalder boligen for en af Københavns mest eksklusive herskabslejligheder, og der er blandt andet adgang til en stor, fælles tagterrasse og to parkeringspladser i gården.

Boligen breder sig ud over 283 kvadratmeter og har tre stuer, den ene med bibliotek med indbyggede reoler.

Desuden er der to luksusbadeværelser.

Ballet-veninder

Susanne Heering er kendt for sine balletforestillinger, som Dronning Margrethe fast gennem 30 år har lavet kostumer og scenografi til.

De følges stadig til balletundervisning en gang om ugen i København, og de har blandt andet skabt forestillingerne "Tolv med posten" og "Den standhaftige tinsoldat", som i december er blevet opført på Hofteatrets scene på Christiansborg Slot.

Susanne Heering er gift med Peter Heering, som er femte generation af det kendte likørdynasti af samme navn.