Business

Danmarks dyreste lejlighed - se billederne

TV2.dk præsenterer dig her for billederne af den dyreste lejlighed, der er til salg i Danmark netop nu.

17,9 millioner kroner. Det er prisen for de 213 kvadratmeter, der ligger på 2. sal på Tuborg Boulevard 15 i Hellerup. Men så får du også udsigt til vand fra tre sider af lejligheden, ligesom du får en gigantisk altan på 50 kvadratmeter.

Desuden får du Danmarks dyreste lejlighed.

"Lejligheden er unik, fordi den har vand på tre sider. Du har frit udsyn til Øresund og man kan se helt til Sverige, ligesom du kan se op langs den sjællandske kyst. Og mod højre kan du se kanalerne i Tuborg Havn", siger sælgeren af lejligheden John Kjær, der understreger, at man derfor ikke skal købe lejligheden, hvis man har tendens til at blive søsyg.

John Kjær flyttede ind i boligen sammen med sin kone, da lejlighederne på Tuborg Boulevard blev bygget for cirka ni år siden.

"Da vi købte lejligheden var jeg helt pjattet med størrelsen og med vandet, fordi jeg var vant til at have vand på fire sider," siger han, der, inden han flyttede ind i lejligheden i Tuborg Havn, ejede øen Vejrø.

For ekstra 580.000 kroner kan man desuden købe brugsretten til havnens største bådplads på 5 x 13 meter.

Lejlighedens sælger John Kjær er medejer af selskabet Siteshop og kaffebrænderiet Merkur.

-

-

-

-

-

-