Business

Nordnet: Lancerer aktiehandel via iPhone

KØBENHAVN (Direkt) Nordnet i Danmark lancerer nu en ny applikation, som gør det muligt at handle aktier via iPhone. Programmet har i en måned været tilgængeligt i Sverige, hvor 500 indtil videre har downloadet softwaren.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet.

- Applikationen gør det muligt at handle aktier og investeringsforeninger, se aktiekurser og følge udviklingen i sin portefølje, uanset hvor i verden man er, hedder det.

Det nye program har fået navnet 'Nordnet App'.

- Vores brugere efterlyser i stigende grad mobile løsninger. Det er efterhånden blevet helt almindeligt at investere fra sin computer, og mobilen bliver den næste store kanal. Her er det vigtigt at udvikle løsninger, som er både stabile og sikre, siger Max Gandrup, Country General Manager for Nordnet Danmark.