Business

"Chef, jeg har vundet 5 millioner"

En heldig Lottospiller vandt i weekenden 5 millioner kroner i Lotto. Den første, der fik besked var mandens chef.

Hvem ville du først give besked, hvis du vandt million-gevinsten i Lotto? Lørdagens vinder informerede prompte sin chef om gevinsten.

"Jeg sagde til ham, at jeg havde vundet i Lotto, men han troede ikke på mig. Der måtte noget overtalelse til", siger manden, der vandt 5 millioner kroner i lørdags.

"Jeg tog fri resten af dagen. Jeg kunne da ikke andet", griner han.

Vinderen er i 20'erne

Manden, der er i 20'erne og fra Herning, ønsker ikke at stå frem med navn, men han vil gerne fortælle om forløbet efter Lotto-gevinsten.

"En medarbejder fra Danske Spil havde lagt en besked på min telefonsvarer. Han sagde, at jeg havde vundet en stor gevinst. Jeg troede, det var 5.000 eller 10.000 kroner, jeg havde aldrig drømt om millioner, fortæller han.

Men den var god nok.

"Jeg kunne slet ikke tænke på andet. Jeg må have sagt "Det er da løgn" 5 eller 10 gange".

En masse drømme

Resten af dagen brugte den heldige vinder sammen med en kammerat og hans kæreste, mens aftenen blev dedikeret mors kødgryder - og en masse drømme, der nu kan blive opfyldt.

"Min kæreste og jeg har snakket lidt om at købe vores eget hus. Men nu må vi se. Der er stadig meget, der skal falde på plads", fortæller vinderen, hvis chef godt kan regne med at se ham i morgen. Mere end én fridag bliver det alligevel ikke til.