Dine frynsegoder er i fare

Regeringens skattekommission vil som et led i bestræbelserne på at skaffe finansiering til skattelettelser for 35 milliarder kroner afskaffe populære skattefordele for danske lønmodtagere - også kaldet frynsegoder.

Det rammer blandt andet populære ordninger som medarbejderobligationer, sundhedsforsikringer og arbejdsgiverbetalt bredbånd og fri telefon.

I sin rapport foreslår Skattekommissionen, at der bl.a. indføres en generel multimediebeskatning af arbejdsgiverbetalt bredbånd, fri telefon, mv. Samtidig skal skattefordele ved medarbejderobligationer, aktieordninger mv. afskaffes, ligesom der fremover heller ikke bør være skattefrihed for arbejdsgiverbetalte sundhedsforsikringer.

Samtidig foreslår kommissionen, at der indføres arbejdsmarkedsbidrag på alle personalegoder.