Business

TDC Kabel TV skifter navn

TDC Kabel TV kommer fra 1. oktober til at hedde YouSee. Navneforandringen er sat i søen, fordi der skal sendes et stærkt signal til kunder og marked.

Navnet skal signalere at virksomheden står for meget andet end blot traditionelt kabel-tv.

YouSee skal udover distribution af tv også fokusere på digitalt tv, bredbånd og telefoni via web-stik.

- Vi er allerede et selvstændigt selskab i TDC-koncernen, og det ændrer vi ikke på. Men TDC har mere glæde af os med en stærk selvstændig profil, og det opnår vi med det nye navn. YouSee giver os langt bedre afsæt til at fortælle om alle de produkter, vi markedsfører: Kabel-tv - Bredbånd - Telefoni, fortæller Niels Breining, adm. direktør i YouSee.

Sammen med det nye navn kommer der også nye priser, nye løsninger og nye produkter. Webspeed vil fremover hedde YouSee Bredbånd, Selector skifter navn til YouSee Digitalt kabel-tv og Cabletalk bliver til YouSee Telefoni.