Business

Vintercamping - ny ferietrend

Det lyder som en kold fornøjelse, men faktisk er der flere og flere, der gør det - tager på camping om vinteren.

Campingvognene er blevet bedre isoleret, og det får ifølge FDM's campingpladser campisterne til at feriere, selvom vejret bliver mere vinterligt.

Faktisk er camping om vinteren blevet så populært, at flere og flere campingpladser i både Danmark og resten af Europa er begyndt at holde åbent året rundt. FDM Camping forsøger sig nu med vinteråbent på pladserne i Billund, Holbæk og Bjerge Sydstrand.

- I takt med, at campingvognene er blevet bedre isoleret, er interessen for at kunne tage et par dage ud af kalenderen for at tage på campingferie også steget. Campingvognen er et alternativ til et sommerhus, og ligesom det er populært at tage på weekend i sommerhuset i vinterperioden, så har vores kunder også efterspurgt vinteråbning på vores campingpladser, siger FDM's campingchef Søren Dahlin.

Pladserne på campingpladsen i Holbæk er allerede udsolgt - lat i alt oplyser FDM Camping, at 152 campister har taget tilbuddet om camping i vinterhalvåret til sig. Der holdes vinteråbent frem til den 31. marts, hvor sommersæsonen går i gang.