Spil til julefrokosten

Musikspil i alle afstøbinger SingStar, Guitar Hero, Rock Band, osv. er de mest traditionelle og kendte festspil.

Musikspil i alle afstøbinger SingStar, Guitar Hero, Rock Band, osv. er de mest traditionelle og kendte festspil. Men her et bud på helt aktuelle alternativer, der passende kan hives frem til julefrokosten.

[image:fid:37323]

Zumba Fitness

Format: Xbox 360. Ekstra tilbehør, Kinect. (Kommer til Nintendo Wii og PlayStation3 i starten af 2011)

Aldersmærkning: 3 +

Genre: Fitness/ Fest

[image:fid:37324]

Zumba er i løbet af året blevet 'det nye sort', og nu findes det altså også som spil. I første omgang til Xbox 360, men om 2-3 måneder også til PlayStation 3 og Nintendo Wii.

Spillet er i virkeligheden mere et fitnessspil end det er et festspil, men da Zumba er blevet så populært som det er samtidig med at det giver dig og dine venner chancen for at vrikke med numsen, ville det fungerer glimrende som icebreaker og optakt til en god fest.

Musikken byder også op til fest med genre som Reggaeton, Salsa og Calypso er der lagt op til dans. Man skal nok have en interesse for Zumba, og man skal turde smide hæmningerne.

[image:fid:37325]

Truth or Lies

Format: PlayStation3 - Xbox360 - Nintendo Wii (tilbehør mikrofon)

Aldersmærkning: 12+

[image:fid:37326]

Et forsøg på at lave en slags virtuel løgndetektor, ideen er meget sjov, men fungerer, det gør den ikke.Meningen er at spillet ved hjælp af at høre din stemme, skal kunne gennemskue om du taler sandt eller ej. Det virker ikke og jeg taler altså sandt! Det, man med lidt god vilje kan få ud af 'Truth or Lies', er at man kan få nogle skæve emner bragt på bane, som man nok ikke selv havde nævnt.

F.eks. "Ville du gå i seng med dit største idol?" Du sidder med din partner, kollegaer, venner, familie og svarer selvfølgelig nej!Et plus er, at man kan spille helt op til 8 spillere på en gang og at der er mere end 3000 spørgsmål, så det tager lidt tid før man vil støde på genganger. Truth or Lies er sjovt at spille 1 gang, men bliver for de fleste et spil der kommer til at samle støv efter julefrokosten.

[image:fid:37327]

Michael Jackson The Experience

Format: Nintendo Wii (kommer til Xbox360 og PlayStation3 start 2011)

Aldersmærkning: 12+

[image:fid:37328]

Endnu et dansespil denne gang med Kongen af Pop som frontfigur, og mon ikke alene det gør, at der vil blive langet nogle spil over disken. Der er lagt stor vægt på, at man skal lære Kongens dansetrin. Men på den front skal man gide det, for at få noget ud af det. I teorien kan du sidde i sofaen og danse som MJ med din Wii remote i hånden, mens du drikker en juleøl.

Spillet kommer i starten af 2011 og så til PS3 Move og Xbox 360 Kinect, måske det giver mere mening der.

Til gengæld kommer man ikke uden om, at spillet indeholder et fedt soundtrack, med numre som f.eks. Bad, Billie Jean og Earth Song. Alene musikken vil få de fleste, ung som gammel i feststemning og at man så kan stå og kvaje sig foran en skærm samtidig gør nok ikke julefrokosten mindre underholdende.

[image:fid:37329]

Def Jam Rapstar

Format: Playstation 3 - Xbox360- Nintendo Wii (Tilbehør mikrofon)

Aldersmærkning: 12+

(Obs: udgives 3/12)

[image:fid:37330]

Rapstar er stortset identisk med SingStar, bortset fra at genren er rent Hip Hop, og da emnet er rap, er timingen endnu mere vigtig end en smuk sangstemme. Der er selvfølgelig mulighed for at Battle, hvor det gælder om at få den højeste score, hvor du har mulighed for at tage en af dine kollegaer ud, men du kan også vælge at være den kærlige hip hopper og gå i en duet.

Det kan ikke andet end at give en smule streetcredit, at Def Jam har lagt navn til og byder op til rap med flere af deres mange artister. Der er mere end 40 numre med oldschool og nyt Hiphop, du kan blandt andet leve dig ind i rollen som Ice Cube, Snoop Dog eller Method Man.

Har du et kamera til din PS3 eller Xbox 360, kan du kreeere en video og uploade den så andre kan opleve dine Hip Hop skills, dette kunne sikkert være ret sjovt senere på aftenen og måske, hvem ved erstatte kopimaskinen.

Der er mulighed for at freestyle rappe hen over nogle af de velkendte beats, så du kan træne dine egne freestyle evner, eller måske allerede har lavet en tekst og bare vil blære dig til festen.