Fangeflugt fra psykiatrisk sygehus

16x9

To personer er eftersøgt af politiet efter en fangeflugt fra Amtssygehuset i Egebæk-Hviding, tæt ved Ribe.

De to fanger brød i nat en dør op. Ind­en politiet nåede frem, var fangerne stukket af i retning af et skovområde nord for sygehuset.

Den ene af fangerne er 31-årige Michell Ehsani, der afsoner domme for eksempelvis narkohandel, brandstiftel­ser og groft skattesvig. Han er tid­ligere dømt for en skudepisode. Politiet i Esbjerg vurderer, at Ehsani vil forsøge at flygte til udlandet.

"Han stak også af sidste år og var på fri fod i tre uger, før han blev anholdt af politiet i Tyskland," fortæller vicekriminalinspektør Bent Eenberg fra politiet i Esbjerg.

Derfor har han også bedt grænsepolitiet om at være ekstra opmærksomme.

Michell Ehsani er etnisk iraner, 178 centimeter høj og muskuløs af bygning. Håret er sort og karseklippet, og Ehsani har et trimmet fuldskæg. Han er sidst set i mørkeblå jeans og en mørk strikketrøje.

Selve flugten skete klokken 01.05, og politiet har fundet spor efter en bil i et græsområde tæt ved sygehuset.

"Det er sandsynligt, at føreren af bilen har ventet på fangerne. Derfor hører vi gerne fra vidner, der har set bilen eller personer rende rundt i området i nat," siger Bent Eenberg.

At Michell Ehsani kan være voldelig, vidner en dom fra 2006 om. Her blev Ehsani sammen med tre medtiltalte idømt tilsammen ni års fængsel for et overfald i rockermiljøet.

Her blev offeret skudt i skinnebenet, og Ehsani fik to år og seks måneders fængsel for sin del i overfaldet.

Den anden fange er 22 ĂĄr og afsonede domme for indbrudstyverier. Han opfylder ikke betingelserne for en offentlig efterlysning.