Overfald på ansatte lukker svømmehold

16x9

Efter flere tilfælde af hærværk og senest et voldeligt overfald, har AGF Svømning, der holder til i Gellerup i Aarhus, valgt at lukke ned for sine hold i Gellerupbadet i foreløbigt 14 dage.

- To af vores medarbejdere var i går på vej, hjem, da en gruppe unge på 20 - 25 stykker forsøgte at overfalde dem. Heldigvis sad de i en bil, så skaderne begrænsede sig til at sidespejlet blev knækket af og bilen fik adskillige spark, siger svømmeleder Line Vittrup til tv2.dk.

Og det er langt fra første gang at af AGFs ansatte og medlemmer af svømmehallen har oplevet problemer.

- Vi har i mange år kæmpet med blandt andet hærværk på parkerede biler og at folk er blevet mødt med tilråb, som ikke er værd at gentage her, når de kom eller gik fra svømmehallen, siger Line Vittrup fra AGF Svømning.

AGF Svømning har i første omgang valgt at lukke holdene i 14 dage, men lukningen kan nemt gå hen og blive permanent, lyder det:

- Hvis der ikke er fundet en løsning inden for 14 dage, så kan vi ikke fortsætte med at undervise i svømning i Gellerupbadet, konstaterer Line Vittrup.

Det er kun AGF, der har valgt at lukke ned for deres svømmeaktiviteter i Gellerupbadet. Ellers holder badet åbent som sædvanligt.