Nu søger de efter Olivia i vandet

16x9

Det er seks døgn siden, den 20-årige Olivia Østergaard forsvandt på sin vej til universitetet i den schweitziske by Zug. Politiet står stadig uden afgørende spor i sagen.

Politiet satte mandag både ind i eftersøgningen på den lokale sø, Zugersee.

- Vi laver endnu en eftersøgning på søen. Vi vil gerne undersøge søbredden fra vandsiden også, siger talsmand Marcel Schlatter ifølge Ritzau.

Har søgt efter Olivia med sporhunde
Politiet ved, at Olivia Østergaard forlod sin bopæl i den schweiziske by Zug tirsdag morgen klokken 5.30 for at tage toget til universitetet i Zürich. Men siden har ingen set hende. Politiet antager, at hun aldrig dukkede op på universitetet.

I eftersøgningen af den danske kvinde har man brugt sporhunde og både til at søge efter den danske kvinde i såvel søer, grøfter, slugter og på skovarealer.

Den unge kvinde blev meldt savnet af sin far som også bor i landet.

Efterlyst over hele Europa
Da Olivia Østergaard forsvandt var hun, ifølge politiet, klædt i en sort filtjakke med hætte ligesom hun gik i sorte halvhøje hæle, oplyses det.

Olivia Østergaard er 178 centimeter høj, slank af statur og har langt, blond hår. Hun taler schweizertysk, engelsk og dansk. Hun er tatoveret på begge underarme og har også en tatovering på højre tommelfinger.

Olivia Østergaard er efterlyst over hele Europa via det europæiske politisamarbejde.