Nyheder

Mark Stokholm

33 år
Bor i Roskilde med sin kone og sine to børn på 4 og 7 år
Født og opvokset i Århus
Tidligere erhvervsreporter på Jyllands-Posten og Børsen og vært på TV 2|FINANS

Hvad forventer du dig af jobbet på TV 2 NEWS?

"Jeg er sikker på, at det bliver en stor udfordring for os, men også for alle andre medier. Og så forventer jeg, at det kommer til at gå stærkt, at det bliver vildt spændende, en fed oplevelse og sjovt."

Hvad forventer du dig af TV 2 NEWS?

"Jeg forventer, at kanalen får ret stor betydning for nyhedsdækningen i Danmark - også mere, end mange går og tror. Det bliver noget helt unikt. Og så forventer jeg, at vi kommer først med alt det, der er væsentligt."

Hvem er dine journalistiske forbilleder?

"Jeg har haft den fornøjelse både her på TV 2 og på Jyllands-Posten og Børsen, hvor jeg har arbejdet før, at være omgivet af mange rigtig dygtige folk. Når det kommer til nyhedsværter, synes jeg, at TV 2 har de bedste. De har igennem mange år været dygtige til at udvælge og uddanne deres værter. Så det bliver en fornøjelse at arbejde sammen med dem, men det giver også meget at leve op til."

Hvilke historier/begivenheder glæder du dig til at dække på TV 2 NEWS?

"Jeg håber selvfølgelig ikke på en katastrofe, men som journalist glæder jeg mig, til der sker noget helt vildt. Det er, når der sker Breaking News, at vi på TV 2 NEWS skal træde i karakter. Jeg tror f.eks., at det bliver en spændende dag her på stationen, når tidsfristen for ungdomshuset på Nørrebro udløber."

Hvad laver du, når du holder fri?

"Jeg er sammen med familien, jeg løber en del, og så holder jeg meget af at fiske - især fluefiskeri ved havet."

Hvad er din sjoveste/pinligste oplevelse på tv?

"Jeg har en eminent evne til at fortrænge, når jeg laver noget pinligt, så jeg kan ikke komme i tanke om nogle episoder.