Nyheder

Aftenshow på TV 2 NEWS

TV 2 NEWS vil hver aften sende et direkte talkshow, der går i dybden med dagens vigtigste begivenheder

Det siger sig selv. Nyheder bliver grundstoffet på TV 2 NEWS, når kanalen går i luften den 1. december klokken 12. Men seerne kan glæde sig til meget andet end nyheder. Hver aften får seerne serveret baggrund, perspektiv og fordybelse i et direkte talkshow.

Det direkte program bestyres af to af Danmarks bedste TV-værter, Mette Vibe Utzon og Poul Erik Skammelsen. De vil på skift invitere politikere, meningsdannere og andre aktuelle gæster i studiet.

"Her ser vi tilbage på dagens historier og giver svar på det, vi gerne vil vide mere om. Vi slutter nyhedsdøgnet af med flere spørgsmål og længere svar, end der ellers er plads til", siger Mette Vibe Utzon.

Seerne får rig mulighed for at være med til præge programmerne. Via mail og SMS kan seerne stille spørgsmål til gæsterne, som var det en moderne udgave af Højlunds Forsamlingshus. Talkshowet vil blive sendt direkte mandag-fredag fra klokken 21-22 på TV 2 NEWS.

Mette Vibe Utzon er kommet til TV2 fra DR, hvor hun senest har været studievært på Søndagsmagasinet. Mette Vibe Utzon glæder sig til at sætte sit præg på landets første nyhedskanal:

"Det er altid spændende at starte noget nyt. Og jeg glæder mig meget til at komme op i gear. I mange år har jeg lavet dybdeborende programmer med lange deadlines. Jeg ser frem til at skulle udkomme med noget nyt fra dag til dag," siger Mette Vibe Utzon.

Programmet skal skiftevis bestyres af Mette Vibe Utzon og Poul Erik Skammelsen. Han har været med på TV2, siden kanalen gik i luften første gang i 1988. De seneste fem år har han været vært på seermagneten Dags Dato.

"Jeg er meget fristet af konceptet med et dagligt magasinprogram, hvor vi skal give dagens vigtigste historier det sidste vrid. På en måde minder det meget om de udsendelser på Dags Dato, hvor vi har rykket på historierne på selve dagen," siger Poul Erik Skammelsen. Samtidig med værtsjobbet på TV 2 NEWS fortsætter han som studievært på Dags Dato Special på TV2.

"Det bliver spændende at hoppe ud i et nyt projekt, hvor vi selv kan være med til at præge programmerne. Og sagt med al respekt for planlæggerne bag TV 2 NEWS, er der jo ikke nogen der ved, hvor hele det her projekt ender, og det er jo i sig selv interessant," siger Poul Erik Skammelsen.