Kamber vender tilbage til skærmen

16x9

Et kendt ansigt vender tilbage til skærmen i de danske stuer.

Den tidligere TV 2-nyhedsvært Mikael Kamber vender tilbage, når TV 2 NEWS mandag den 13. august har premiere på det journalistiske fyrtårn "21'eren på NEWS".

Mikael Kamber glæder sig til at vende tilbage.

"Jeg befinder mig som en fisk i vandet midt i nyhedsstrømmen, så det bliver en fest at komme tilbage. I sin tid var jeg med til at tegne skitserne til TV 2 NEWS, men har aldrig arbejdet på kanalen. Det får jeg rettet op på nu, og "21'eren på NEWS" er en perfekt anledning for mig til at stige på. Det bliver et program, der laver nyheder lige efter mit hoved - med væsentlighed, troværdighed og begejstring," siger Mikael Kamber.

Kamber vender tilbage til TV 2 nøjagtig fem år efter, at han forlod kanalen - efter ni år som vært på NYHEDERNE og redaktør og vært på "Dags Dato".

TV 2 NEWS' kanalchef, Mikkel Hertz, lover seerne, at Mikael Kamber og den nye nyhedsudsendelse, vil give det nødvendige overblik på dagens nyheder.

"21'eren på NEWS bliver det journalistiske fyrtårn i NEWS' aftenflade - på et tidspunkt, hvor mange danskere er vant til at få en landsdækkende nyhedsudsendelse. Det bliver en nyhedsudsendelse, der passer fint ind i danskernes aftenrytme, og ambitionen er at give seerne en udsendelse, der giver det nødvendige overblik suppleret med masser af perspektivering og indsigt," siger Mikkel Hertz.