Far: 100 procent for Olivers skyld

Thomas Sørensen, som hentede sin søn i Østrig, gør det _ ifølge ham _ udelukkende for sønnens skyld

Faren, der i gür bortførte sin femürige søn fra moren i Østrig, har nu meldt sig selv til politiet. Han skal nu afhøres og psykologer skal tilse den femürige dreng.

I aften stür Thomas Sørensen frem i TV 2 | NYHEDERNE.

"Jeg gør 100 pct. det her for Olivers skyld. Det har hele vejen igennem vÌret mit ønske, at Oliver skulle vokse op med to forÌldre. Det er det, jeg har kÌmpet for hele vejen - modsat Olivers mor, desvÌrre. Det er ogsü det, jeg lÌgger op til nu," fortÌller Thomas Sørensen.

"Jeg ser det her som den eneste udvej for, at Oliver kan fü begge sinde forÌldre, for hans mor har forsøgt at bortføre ham til Østrig og forsøgt at afskÌre al kontakt med mig og resten af Olivers familie."

Nu har du sĂĽ fjernet Oliver med magt fra hans mor.

"Magt er nok et voldsomt ord. Jeg har bare vÌret ned og hente ham. Meget, meget udramatisk og taget ham med hjem til Danmark, som jeg har fuld ret til, fordi jeg har den fulde forÌldremyndighed," lyder det fra Thomas Sørensen.

Olivers mor Marion Weilharter har en anden version af, hvad der skete, da Thomas Sørensen i gür dukkede op ved Olivers børnehave i Østrig for at hente sin søn.

"Jeg forsøgte at komme ud af bilen, men i det øjeblik jeg forsøger at dreje mig rundt, stür der en mand, som jeg ikke kender. Han holder mig fast, mens Olivers far tager fat i Oliver og holder ham, sü han ikke kan bevÌge sig. Oliver stirrer pü mig og er i chok. Jeg er ogsü i chok og begynder at skrige og vil hen til min søn," siger Marion Weilharter til TV 2.

"Det handler om at vinde, det handler om magt. Det handler om at fĂĽ det, han efter sin mening har fĂĽet tilkendt i Danmark," siger moren.

Forud for dramaet ligger en ürelang strid om forÌldremyndigheden, hvor de danske myndigheder har givet faren forÌldremyndigheden, mens de østrigske myndigheder omvendt har nÌgtet at udlevere barnet til faren.