Offer: Bendtner indrømmede at han slog først

16x9

Men offeret Jesper Jensen er selv dømt for vold, oplyser B.T.

Nicklas Bendtner indrømmede ifølge Hotel Marienlysts gæst Jesper Jensen, at landsholdets angriber åbnede slagsmålet, da de to kom i klammeri fredag efter landsholdets 2-0-sejr over Sverige.

Indrømmelsen skete ifølge Jesper Jensen på forsoningsmødet dagen efter episoden, der har skabt store overskrifter.

Hotelgæsten gengiver i Ekstra Bladet den samtale, han havde med Sunderland-angriberen, der angiveligt opsøgte Jesper Jensen midt om natten i hans værelsesdør.

"Jeg er udmærket klar over, at jeg slog først"," sagde Bendtner ifølge Jesper Jensen, der konstaterede, "du sparkede mig".

"Det bliver vi nok ikke enige om, svarede Bendtner tilbage, hvorefter de blev enige om tysse sagen ned, hvis den oprevne hotelgæst fik en af Bendtners spillertrøjer.

Blev vækket af Bendtner og Agger
Jesper Jensen har tidligere berettet, at han havde indlogeret sig på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor landsholdet også bor under samlinger i Danmark.

Efter en aften med fest i hotellets bar lagde han sig til at sove ved tre-tiden, hvorefter han har fortalt, at han blev vækket af Daniel Agger og et kvarter senere Nicklas Bendtner. Begge gange endte det i skænderier.

Jesper Jensen, der nu har den ene arm i gips, mener, at Bendtner sparkede ham pĂĄ skulderen og i maven, hvorefter han flygtede. Senere valgte Jesper Jensen at anmelde sagen til politiet.

Politiet har senere valgt at droppe sagen.

Selv dømt for vold
Ifølge formiddagsavisen B.T. er offeret i sagen, Jesper Jensen, ikke selv nogen engel. Avisen har talt med Jesper Jensens venner, og flere af dem oplyser anonymt, at han selv har siddet i fængsel som følge af en voldsdom.

Den ene ven oplyser, at Jesper Jensen har siddet i fængsel i ca. to år.