København omdannet til gigantisk gadefest

De københavnske gader kommer til at pumpe, når festivalen Distortion overtager byen

Københavns gader og stræder bliver de næste dage omdannet til en gigantisk fest, når flere tusinde mennesker vil danse, synge, rappe, spise, male, spille, og drikke sig igennem fem dages intens gadefest.

Det er igen tid til den elektroniske musikfestival Distortion.

Med langt over 100 forskellige dansegulv, fester, efterfester, efter efterfester og en væld af alternative og skæve tiltag er Distortion en fest for de fleste, således bliver der for andet år i træk afholdt Børnedistortion og som noget helt nyt, får det ældre publikum i år sin egen fest - kaldet Pensionistdistortion.

Block party og Club Clash
Hovedfilosofien bag festivalen er, at den hele tiden skal være i bevægelse. Det betyder, at gadefesterne og efterfesterne hver dag rykker fra et københavnsk kvarter til et andet.

Hver dag med såkaldte Block Parties - som er de udendørs gadefester, og Club Clashes, som er de indendørs fester om aftenen.

Festivalen skydes i gang i dag i Indre By. Torsdag gælder det pulserende Nørrebro. Fredag rykker Distortion videre til Vesterbro, hvor lørdagens "final party" også finder sted i Kødbyen og DGI-Byen

Beskrivelsen "final party" skal dog tages med et gran salt. Søndag forsætter festen nemlig på Islands Brygge, hvor der er hygge med musik og chill out. For dem, der stadig har danseskoene på, og rytmen bankende i kroppen altså.

Dans amok i bussen
Distortion er dog meget mere end musik og øl.

I år byder festivalen blandt andet på middag ved 200 meter lange borde på Istedgade, Studiestræde og Ravnsborggade.

Torsdag kan du deltage i et vaskeægte rekordforsøg, når et 178 kvadratmeter lærred skal forvandles til et kunstværk under kyndig ledelse af De Sorte Spejdere.

Torsdag og fredag melder busselskabet Movia sig også på banen, når flere af de mest benyttede københavnske busruter bliver omdannet til egentlige festbusser med live-dj's og rapbattles.

Læs meget mere om Distortion på den officielle hjemmeside. Linket finder du i boksen til højre.