Anni Brinch får sin dom i dag

16x9

Anklageren har krævet tre år til kvinden, der er tiltalt for at være bagmand i et bordel_netværk

Var kendiskvinden Anni Brinch bagmanden i et netværk af bordeller over hele landet, eller hjalp hun blot prostituerede med at drive deres egen selvstændige forretning?

Det skal Østre Landsret svare på onsdag, når dommen over Anni Brinch og hendes veninde ventes at falde klokken 11 i Odense.

I byretten blev Anni Brinch idømt to års fængsel, men anklageren i ankesagen, Jakob Nielsen, har i landsretten krævet hende idømt tre års fængsel.

Anklager: Hun har haft en millionindtægt
Han tror ikke på Brinchs forklaringer om, at hun blot var kreditor for en veninde, der gerne ville købe flere bordeller.

Ifølge anklageren har Anni Brinch og hendes veninde haft en millionindtjening på de i alt otte bordeller, som Brinch reelt styrede.

En stor del af pengene var ifølge anklageren sorte og en aflønning af Anni Brinch.

Titlen som webmaster for bordellerne var ifølge anklageren blot et skjul for, at Anni Brinch skulle have del i overskuddet fra de penge, de prostituerede betalte for at arbejde på bordellerne.

Ville drive lovlig forretning
Omvendt har Anni Brinch hævdet, at hun hele tiden har ønsket at drive en lovlig forretning, ikke mindst efter hun i 2005 fik en betinget dom for rufferi. Hun rådførte sig derfor med Skat om forskellige forretningsmodeller.

Siden dommen i byretten i september har Bagmandspolitiet anklaget Anni Brinch for skyldnersvig.

Ifølge Bagmandspolitiet har Anni Brinch hævet en halv million kroner på to af sine konti i Jyske Bank i Charlottenlund.

Pengene er hævet, kort før byretten fandt hende skyldig i rufferi, og i den forbindelse dømte hende til at tilbagebetale seks millioner kroner, som hun har tjent på ulovlig bordeldrift.