Krab ny stærk mand på Børsen

16x9

Dagbladet Børsen har fundet sin nye mand som chefredaktør og administre­rende direktør. Anders Krab-Johansen tiltræder stillingen den 1. januar 2011 skriver avisen i en pressemedde-lelse. Han tager over fra Leif Beck Fallesen, der har valgt at trække sig.

"Opgaven bliver at sikre Børsens position, som et uundværligt kvalitetsmedie for erhvervsfolk. Det kræver en skarp profil, journalistik af høj klasse og udvikling af de tråd­løse platforme," siger 43-årige Anders Krab-Johansen, der kommer fra en stil­ling som redaktionschef på TV 2 News.

Anders Krab-Johansen startede som vært på TV 2 i februar, men den rolle passede han kun i få måneder.

Ingen planer om pension
Den afgående Børsen-chef, Leif Beck Fallesen, understreger, at hans beslutning ikke er et tegn på, at han er på vej på pension.

"Jeg har ingen planer om at gå på pension, men skal jeg nå at arbejde med andre opgaver, så er det tiden at forlade Børsen," siger han.

"Et generationsskifte er altid sundt for en virksomhed, og jeg er meget tryg ved at overlade dagbladet Børsen til Anders Krab-Johansen," fortsætter Leif Beck Fallesen.

Fallesen blev økonomisk redaktør på Børsen i 1984. I 1990 overtog han posten som chefredaktør, han blev ansvarshavende chefredaktør i 1997 og administrerende direktør i 2002.