Her er dagens bedste kup pĂĄ nettet

16x9

Se hvor du kan finde de bedste tilbud på julegaver, restaurantbesøg, skønhedsbehandlinger etc.

Se hvor du kan finde de bedste tilbud på julegaver, restaurantbesøg, skønhedsbehandlinger etc.

Spar 50 procent på skønhedsbehandling, halv pris på restaurantbesøget, eller hvad med vintertjek af din bil? Der er en række gode tilbud at hente, hvis du tjekker nogle af de tilbudssites, der findes i Danmark.

Mest for de største byer

Siden det amerikanske forretningskoncept Groupon kom stormende ind på det amerikanske marked for to år siden og nu har spredt sig til 35 lande, er der en række danske firmaer, der har set dem over skulderen og lavet danske udgaver af succeshistorien. Endnu er det mestendels de største byer, Århus og København, der har de fleste fordelagtige tilbud.

Amerikansk forbillede

Konceptet er, at man kan tilmelde sig på nettet og får dagens tilbud sendt til indbakken. Det kan være et restaurantbesøg, en skønhedsbehandling etc., som brugerne kan få til halv pris. Tilbuddene bliver ofte aktiveret ved at en bestemt mængde brugere har benyttet sig af tilbuddet. Vi har samlet en række af de danske udbydere her sammen med et par andre tilbudssites i boksen til højre.

Flere prøver det af

Ifølge den tidligere direktør i Groupon, Danmark, Søren Brøcher, vil vi højest sandsynligt se en lang række firmaer prøve tilbudskonceptet af, hvilket listen af udbydere allerede også bærer præg af.

"Det er et ret tilgængeligt koncept, som enhver med et netværk af firmaer og kunder hurtigt og billigt kan starte, men den kommercielle udfordring bliver, om kunderne bliver i butikken," siger Søren Brøcher.

Amerikansk succes

Det amerikanske Groupon menes at være den hurtigst voksende virksomhed i verden og har på kun to år vokset fra en idé hos den nu 30-årige Andrew Mason fra Chicago til at have 35 millioner tilmeldte og 3.100 ansatte verden over.