Ventegodt udgiver håndbog i vaginal akupressur

16x9

De fingernemme kan nu købe en håndbog i vaginal akupressur skrevet af Søren Ventegodt

Den for tiden autorisationsfratagne læge Søren Ventegodt har ikke lagt den kontroversielle vaginale akupressur på hylden. Faktisk har han nu udgivet en håndbog i emnet under titlen "den lille vaginale".

I bogen fremhæver han den spirituelle dimension i vaginal akupressur som den vigtigste:

"De som tror, at det alene handler om den fysiske berøring af kvindens skede har ikke forstået essensen af seksuel heling," skriver han bl.a.

Den vaginale akupressur kaldes ifølge Ventegodt også for skedemassage, skedeterapi eller bækkenbundsfysionterapi.

"Skedemassage og samtaleterapi hjælper kvinder til et lykkeligt kønsliv uden smerter, skam og mindreværd. Seksuelle traumer hele, fremmedgjortheden og usikkerheden over for det kønslige overvindes," lover terapeuten.

Bogen er blevet læst af Politikens anmelder Bo Møhl, der er så lidt imponeret over lekturen, at han kun giver et ud af seks mulige stjerner.

"Pinlige vulgærfreudianske myter om køn og "god sex", gentagelse, selvmodsigelser og misforståelser gør forvirringen maksimal, og bogen ulidelig at læse. Der står meget vrøvl," slutter han sin anmeldelse.

"Den lille vaginale - håndbog i vaginal akupressur" er udgivet af Livskvalitetsforlaget - der har c/o-adresse hos Ina Ventegodt på Frederiksberg Alle - og koster 98 kr.