Mor erkender drab på otte spædbørn

16x9

En 47-årig fransk kvinde erkender, at hun har kvalt otte af sine nyfødte børn og skjult deres jordiske rester i en landsby i det nordlige Frankrig, oplyser den offentlige anklager.

Kvinden og hendes mand, der også er i fyrrene, blev anholdt tirsdag, da bar­neligene blev fundet indpakket i plas­tikposer på to adresser i landsbyen Villers-au-Tertre, 200 kilometer nord for Paris. Dominique Cottrez, der er sygehjælper, erkendte under de første afhøringer, at hun havde dræbt to af sine nyfødte børn for 10 år siden.

Efterfølgende indrømmede hun at have dræbt yderligere seks af sine nyfødte børn.

Myndighederne har nu sigtet kvinden for drab på mindreårige under 15 år.

"Moderen vidste, at hun var gravid. Hun ønskede ikke at få flere børn, og hun ville ikke have nogen læger indblandet," siger den offentlige anklager, Eric Vaillant, på et pressemøde.

Sigtet: Min mand vidste intet
Ifølge Vaillant har kvinden under vidneansvar sagt, at hun ikke havde fortalt sin mand om graviditeterne og sin beslutning om at dræbe spædbørnene.

Hendes mand, der er tømrer, er torsdag blevet løsladt af politiet uden at være sigtet. Anklageren krævede, at kvinden fortsat skulle være varetægtsfængslet, hvilket retten fulgte.

Ifølge Vaillant leder politiet efter flere lig, men kvinden har sagt, at der ikke er flere. Hun bliver nu mentalundersøgt for at fastslå, om hun er strafegnet.