Stein Bagger: HA-ven står frem

16x9

HA_rocker fortæller om forholdet til Stein Bagger både privat og jobmæssigt

I sagen om IT Factory direktør Stein Baggers forsvinden har der været spekuleret i hans forbindelse til HA. Nu står HA-rockeren og vennen Brian Sandberg frem og fortæller om sit forhold til Stein Bagger - både privat og erhvervsmæssigt.

I et interview med B.T. fortæller Brian Sandberg, at han lærte Stein Bagger at kende for 10 år siden, fordi de begge trænede i VIP afdelingen i Fitness.dk på Østerbro i København.

"Han var en rar fyr. Han trænede stenhårdt. Jeg kunne godt lide ham," siger rockeren til avisen.

Hyrede Sandberg som vagt og bodyguard
Senere da Stein Bagger blev direktør i IT Factory mødtes de to igen gennem en fælles ven.

Da Stein Bagger stod og stod og manglede et vagtfirma til at passe på virksomheden, oprettede Brian Sandberg sit eget firma, hvor han ansatte vagter, som Stein Bagger herefter hyrede.

Ud over at passe på firmaet har Brian Sandberg også tre gange fulgte Stein Bagger og hans hustru til Frankrig - to gange i privatfly - her skulle han komme med forslag til, hvordan deres sommerhus kunne sikres.

Et par gange fungerede rockeren også som bodyguard for parret i udlandet.

Så Bagger to dage inden han forsvandt
Sidste gang Brian Sandberg så Stein Bagger var tirsdag i sidste uge - to døgn inden direktøren forsvandt.

Stein Bagger opsøgte ham for at gøre det klart, at hvis HA-rockeren blev indblandet i nogen form for kriminalitet, så ophørte arbejdet mellem dem.

"Stein ville ikke have IT Factorys gode navn belastet, bare fordi han kendte og lavede forretninger med en HA'er. Bagger ville sikre sig, at jeg ikke var kriminel - nu er det vist ham, der har et problem," siger Brian Sandberg.

Samtidig bag Stein Bagger sin ven passe på luksus lejligheden i Tuborg havn, mens han og konen var i Dubai.

Da HA-rockeren tirsdag så Stein Bagger så han træt ud, men ellers virkede alt normalt," siger vennen, som er rystet over hele historien. På ham virkede Stein Bagger som rar, venlig, hyper-intelligent og fuld af kærlighed til sin kone og datter.