Nyheder

Skyggesiden: Låst inde for livet

Lyt til TV 2s krimipodcast Skyggesiden.

De har siddet bag tremmer gennem fire årtier. De har hver afsonet over dobbelt så lang tid som gennemsnittet for livstidsdømte. De er låst inden for livet. TV 2-journalist Anders Lomholt har fået særlig adgang til de to livstidsfanger Seth Sethsen og Naum Conevski. I fire afsnit kommer du med ind bag murene og helt tæt på de to mænd, der engang blev omtalt som nogle af Danmarks farligste forbrydere. Du skal høre deres historie, mens Anders Lomholt prøver at komme nærmere et svar på, om Seth Sethsen og Naum Conevski skal dø bag tremmer, eller om de en dag genforenes med friheden.

Tilrettelæggelse: Nicholas Durup Thomas og Tobias Ingemann.

Lyddesign: Tobias Ingemann.

Redaktører: Anne Sofie Hvenegaard Larsen, Stefan Le Quellec og Mikkel Rønnau.

’Låst inde for livet’ er produceret af monomono for TV 2.

Lyt til første afsnit af Låst inde for livet her. Resten af serien finder du der, hvor du normalt lytter til podcast.