Nyheder

Podcast: De nye nikotinfix

Lyt til 'TV2s nyhedspodcast 'Dato'.

Salget af cigaretter daler, og tobaksfirmaerne er begyndt at sælge os nye og bedre brandede måder at få nikotinfixet på. De fastholder selv, at produkter som nikotinposer, tyggetobak, opvarmede cigaretter og vapes er til rygere, der lægger tobakken på hylden og skal trappe ud eller ned med et angiveligt mindre skadeligt produkt. Men en ny TV 2-dokumentar kan afsløre, at firmaerne bruger markedsføringstaktikker, der sender deres produkter direkte i lungerne og blodbanerne på unge ikke-rygere. Vi tager temperaturen på tobakken med Charlotta Pisinger, der er professor i tobaksforebyggelse.

Medvirkende: Charlotta Pisinger, professor i tobaksforebyggelse

Vært: Thomas Buch-Andersen

Tilrettelæggere: Emil Laursen og Sidsel Ravn

Lyddesign: Pauli Galsgaard

Redaktør: Astrid Louise Jensen