Nyheder

Podcast: Fra Borgen til Formel 1

Lyt til TV 2s nyhedspodcast 'Dato'.

Det stod langt fra skrevet i kortene, at Dorte Riis Madsen skulle ende som manager i motorsporten, men da hun en dag står på en gokartbane sammen med Claus Hjort Frederiksen og Anders Fogh Rasmussen forelsker hun sig i sporten og skiftede karrierespor. I en lang årrække var Dorte Riis Madsen manager for racerkøreren Kevin Magnussen og hjalp ham til en status som Formel 1-kører. I dag er hun manager for den 21-årige racerkørerkomet, Frederik Vesti, som på søndag skal køre sæsonens første løb. Dato i dag er Dortes historie om at kæmpe for at føre de danske racerkørere til tops.

Medvirkende: Dorte Riis Madsen, manager for Frederik Vesti

Vært: Thomas Buch-Andersen

Tilrettelægger: Peter Hagelund

Lyddesign: Leo Peter Larsen

Redaktør: Astrid Louise Jensen