Nyheder

Podcast: På sporet af Saxo Banks milliarder

Lyt til TV 2s nyhedspodcast 'Dato'.

Rettelse: Tidligere fremgik det, at Kim Fournais trak sine udtalelser tilbage "kort før" dokumentarens udgivelse. Det var ikke korrekt, da udtalelserne blev trukket tilbage i forbindelse med den første planlagte udgivelse i november 2022. Det fremgik også, at Kim Fournais trak alle udtalelser tilbage. Han trak kun udtalelser om de russiske kunders andel af den samlede forretning tilbage.

En ny TV 2-dokumentar sætter kritisk fokus på Saxo Banks forretningsmodel. En lang række kilder fortæller, at en stor del af bankens succes skyldes tvivlsomme russiske kunder. Blandt kilderne er bankens nuværende direktør, der også er en af stifterne. Men kort før dokumentarens planlagte udgivelse trækker han sine udtalelser om de russiske kunders andel af den samlede forretning tilbage. Dato i dag følger dokumentarist Michael Teschls jagt på at afdække, hvordan Saxo Banks grundlæggere i virkeligheden har skabt deres succes.

Medvirkende: Michael Teschl, dokumentarist

Vært: Thomas Buch-Andersen

Tilrettelæggelse: Elisabeth Røhl Yskes og Emma Katrine Bjerre

Lyddesign: Ida Skovsgaard

Redaktør: Astrid Louise Jensen