Nyheder

Podcast: De sendte en rebel

Lyt til TV 2s nyhedspodcast 'Dato'.

Efter kort tids sygdom sov Lise Nørgaard stille ind 1. januar. Den folkekære journalist, forfatter og Matador-skaber lægger et langt liv bag sig, som hun til det sidste insisterede på selv at forme. Fra hun var ganske ung gjorde Lise Nørgaard oprør. Først mod sin familie, så mod tidens kønsroller og til sidst mod alderdommen. Journalist Cecilie Frøkjær lærte Lise Nørgaard at kende, da hun interviewede hende til bogen ’Fruen kommer i dag’, og det blev begyndelsen på et venskab mellem de to. Cecilie Frøkjær tegner et portræt af en Lise Nørgaard, som både i sit arbejds- og privatliv var en sand rebel.

Vært: Thomas Buch Andersen

Tilrettelægger: Elisabeth Røhl Yskes og Sidsel Ravn

Lyddesign: Ida Skjerk og Ida Skovsgaard

Redaktør: Astrid Louise Jensen