Politiet udvider afspærringen i Svendborg

Fyns Politi undersøger torsdag et mistænkeligt forhold på Ryttervej i Svendborg og er massivt til stede.

Fyns Politi er torsdag formiddag fortsat til stede pĂĄ Ryttervej i Svendborg. Det skriver Fyns Politi pĂĄ Twitter.

Torsdag morgen rykkede politiet ud til "et mistænkeligt forhold med en bombetrussel". Ikke lang tid efter ankom politiets bomberyddere.

Flere medier skriver, at politiets tungt bevæbnede aktionsstyrke også er ankommet til stedet.

Klokken 10.53 melder politiet på Twitter, at man har valgt at udvide afspærringen i området. Klokken 11.29 lød det så, at man har evakueret den nærliggende sportshal – SG Hallen – for at sikre ro i området.

- Der er ikke fare på færde i forhold til de tilbageværende personer i bygningen, lyder det i tweetet.

Alle tog mellem Stenstrup og Svendborg er aflyst som følge af indsatsen, men fra klokken 16.15 genoptages togdriften mellem Svendborg og Stenstrup uden standsning ved Svendborg Vest.

- Vi er fortsat massivt til stede i omrĂĄdet ved Ryttervej, skriver Fyns Politi i deres seneste tweet.

I omrĂĄdet omkring Ryttervej ligger flere virksomheder og en erhvervsskole. Men politiet skriver, at der ikke er tale om trusler mod nogen af dem.

I det hele taget undersøger politiet ikke bygninger. En person har fremsat en bombetrussel på en større parkeringsplads i området. Det skriver politiet i et opslag på Twitter klokken 9.22.

Fyens Stiftstidende skriver, at der er stor politiaktivitet i området omkring et kollegie, der ligger på Ryttervej. Desuden skulle der være en drone i luften i forbindelse med aktionen.