Her skal der løbes Royal Run næste år: Fire helt nye byer kommer med

For femte gang står kronprinsparret i spidsen for 'Royal Run' der afholdes 29. maj 2023.

Fire nye byer og en enkelt genganger står klar til at byde velkommen til verdens største royale motionsevent, hvor kronprinsen møder danskerne i løbesko.

Det bliver byerne Herning, Aabenraa, Nyborg og Nykøbing Falster, mens den eneste genganger er København/Frederiksberg.

- Det er meget spændende at kunne udvide Royal Run-familien med fire helt nye byer, siger Jens Otto Størup, der er administrerende direktør i DGI.

- Royal Run er et motionsløb, hvor alle kan være med, og med Herning, Aabenraa, Nyborg og Nykøbing Falster som nye værtsbyer, håber vi, at vi kan give endnu flere lyst til at opleve, hvad det giver at bevæge sig sammen og gøre det til en kæmpe folkefest.

Løbet afholdes 29. maj 2023. Og distancerne er som altid One Mile (1,6 kilometer), fem og ti kilometer.

Tilmeldingen til løbet er åbnet og foregår via Royal Runs hjemmeside: Royalrun.dk.

Familien løb med

Det er femte gang, at det populære løb afholdes.

Sidste år løb hele 90.000 danskere med.

Blandt de mange deltagere var naturligvis kronprinsparret, men også deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Især 17-årige prins Christian og 11-årige prins Vincent gjorde sig bemærket, da de løb både One Mile-ruten og 10 kilometer-ruten. Prins Christian tog sågar også en fem-kilometertur med.

Og hos arrangørerne bag løbet håber man på, at næste år vil blive en ligeså stor succes som sidste:

- Royal Run ’22 var en stor succes, blandt andet fordi vi fik vist danskerne, at motion i fællesskab kan noget særligt, og så krydret med kronprinsfamiliens dedikerede deltagelse, blev det en folkefest uden sidestykke. Den fest agter vi at holde igen til næste år,” siger Morten Mølholm Hansen, der er administrerende direktør i DIF.