GO'

Dansker har vundet 10.000 dollars – troede det var fup

Lars Andersen gik også viralt for syv år siden, hvor hans Youtube-video fik mere end 60 millioner visninger.

Bueskytte Lars Andersen modtog i weekenden en mail, som han var sikker på, var en fupmail.

- Når man åbner en mail, og der står øverst oppe: ”Tillykke, du har vundet 10.000 dollars”, så tænker man, at det må være sådan en ”Nigeria-mail”, fortæller han i ’Go’ morgen Danmark’.

Han spurgte sine venner til råds om mailen, og de overbeviste ham om, at den måske var god nok. At han havde vundet 10.000 dollars, eller hvad der svarer til knapt 73.000 danske kroner.

Derfor kontaktede Lars Andersen afsenderen på mailen, den verdenskendte youtuber MrBeast, direkte på Facebook, og han bekræftede, at mailen var rigtig.

Lars Andersen havde virkelig vundet en konkurrence på Youtube, som han ikke anede, han var med i.

Kendte ikke til konkurrence

Det er den amerikanske Youtuber MrBeast med det borgerlige navn Jimmy Donaldson, der på kanalen ’Beast Reacts’ har lavet talentshowet ”People With Amazing Talent”.

Sammen med sin makker Christopher Tyson har han givet alt fra dansende hunde til beatboxere karakterer for at finde frem til det største talent, som ville blive hyldet med 10.000 dollars.

Jimmy Donaldson og Christopher Tyson viste i talentprogrammet flere videoer med Lars Andersen.

Video: larsandersen23 Video: Julie Tantholdt

I en video skyder han sin pil gennem et nøglehul, i en anden skyder han en mønt ned fra en sytråd, og han afslutter med at skyde gennem en kørende bil for at ramme en sodavandsdåse, der balancerer på et glas, på den anden side.

Og i sidste ende var det danske Lars Andersen, som i programmet blev kaldt ”bow guy”, der scorede flest point og løb med pengene.

Gik viralt med bueskydning

Lars Andersen har selv 600.000 følgere på sin Youtube-kanal, hvor han lægger videoer op med bueskydning.

Og det gør, at han i dag lever af sin hobby.

For syv år siden lagde han en video op, hvor han viste sit talent frem. Videoen gik viralt, og den er i dag set mere end 60 millioner gange.

Siden dengang har han haft flere jobs på filmproduktioner i hele verden, hvor han har instrueret skuespillere i at skyde med bue og pil.

Lige nu er han ansat på en ny serie til TV 2, fortæller han, men det største var, da han blev ansat som konsulent i halvandet år på den seneste Robin Hood-film, der kunne ses i biograferne i 2018.

- Det er en tradition, når man laver Robin Hood-film, så finder man den bedste bueskytte i verden, så derfor var det helt vildt cool at blive ringet op og spurgt, forklarer han.

Næste stop: Grækenland

Lars Andersen har endnu ikke modtaget sine 10.000 dollars, men han er overbevist om, at de er på vej.

Han ved ikke endnu, hvad pengene skal bruges på, men:

- De skal hvert fald bruges på noget sjovt, lyder det.

For Lars Andersen er næste stop Grækenland, hvor han i næste uge starter med træningen af skuespillere til endnu en udenlandsk filmproduktion.

Se hele interviewet med Lars Andersen i 'Go' morgen Danmark' på TV 2 PLAY