Rusland invaderer Ukraine

Få overblik over Ruslands invasion af Ukraine

---MÅ IKKE SLETTES---

Visuel Storytelling (mailto:redaktioneludvikling@tv2.dk)

Her får du løbende et overblik over de russiske styrkers fremrykning i Ukraine, seneste flygtningetal og en historisk tidslinje. Situationen udvikler sig time for time, og derfor vil artiklen også blive opdateret.

25. juni

Ukrainere forsvarer Lysytjansk

Ukrainekort 25.06.22
Ukrainekort 25.06.22 Foto: TV 2

Lysytjansk: Mens de ukrainske styrker er i gang med at trække sig tilbage fra Sjevjerodonetsk, vil tropperne sandsynligvis være i stand til at opretholde forsvaret af nabobyen Lysytjansk og udmatte de russiske tropper. Det vurderer den amerikanske tænketank Institute of the study of war (ISW) i sin seneste analyse af krigen i Ukraine.

Javoriv: Fire personer er blevet såret i et missilangreb på en militærbase i Javoriv, som ligger i det vestlige Ukraine nær grænsen til Polen.

Tjernihiv: Ifølge den ukrainske hær er der lørdag blevet affyret missiler fra Hviderusland mod grænseregionen Tjernihiv i det nordlige Ukraine. Ifølge en udtalelse fra den ukrainske hær kom regionen under "massive bombardementer" affyret fra Ruslands allierede Hviderusland. Det skriver AFP.

Invasionen dag for dag

Sådan fordeler de ukrainske flygtninge sig i Europa

Af Benjamin Bisgaard Krogh, Camilla Carlson, Said Nuh, Lasse Kalhauge, Visuel Storytelling

Kilde til grafiske kort: New York Times.