Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Denne liveblog opdateres ikke længere.

Helsingørmotorvejen er igen åben

Alle vognbaner er igen åbne på Helsingørmotorvejen efter et uheld uden alvorligt tilskadekomne. Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Lars Vilks og to svenske betjente dræbt i ulykke, skriver medier

En af de tre omkomne i en dødsulykke i Sverige er kunstneren Lars Vilks. Det bekræfter hans samlever over for Dagens Nyheter, skriver det svenske medie SVT.

En anholdt efter knivstik i halsen

Politiet har anholdt en 47-årig mand for at have stukket en 54-årig mand i halsen søndag eftermiddag ved Slotsherrensvej ved Islev Station. Det fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi Espen Godiksen til Ritzau.

Uheld spærrer motorvej

En lastbil er kørt op bag en personbil, og derfor er trafikken på Helsingørmotorvejen delvist spærret i nordgående retning. Det siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jakob Tofte til TV 2. Der er ingen meldinger om alvorligt tilskadekomne.

572.000 liter olie lækket i Californien

Mindst 572.000 liter olie er lækket i havet ud for Orange County, Californien. Det oplyser embedsmænd i Huntington Beach ifølge flere medier. Olieudslippet kan få betydelige konsekvenser for dyr og natur, lyder det.

Storebæltsbroen er igen åben for trafik

Storebæltsbroen er igen åben for biltrafik i begge retninger. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Storebæltsbroen lukket for al trafik

Storebæltsbroen er nu lukket for al trafik. Det sker, fordi en kran skal løfte en trailer væk, som på grund af vinden har lagt sig på siden og spærret for trafikken mod Sjælland siden klokken 18.00. Det forventes, at broen genåbnes 20.30, skriver Vejdirektoratet.

Pas på løse heste, opfordrer Sønderjyllands Politi

13 heste er sluppet løs i Sønderjylland i området omkring Højer og Visby. Sydjyllands Politi opfordrer derfor til, at man er agtpågivende i området.

Grønlands Politi har fundet del af et lig på affaldsforbrænding

Grønlands Politi har fundet en del af et lig fra et menneske i Illulissat affaldsforbrænding. Det kan ikke udelukkes, at der er tale om en forbrydelse, oplyser politiet søndag aften i en pressemeddelelse.

Tjekkisk premierminister afsløret i kæmpe skattelæk

Den tjekkiske premierminister, Andrej Babiš, har skjult købet af et fransk slot til mere end 100 millioner kroner gennem et selskab i skattely. Det viser et samarbejde mellem en række internationale undersøgende journalister, skriver DR.

Storebæltsbroen lukket for al biltrafik mod Sjælland

Der er lukket for al biltrafik på Storebæltsbroen i retning mod Sjælland, efter en trailer har lagt sig over på siden. Broen forventes genåbnet til klokken 20. Det oplyser Sund & Bælt på Twitter.

Telenor undskylder problemer med telefonlinjer til lægevagten

Telenor undskylder for de tekniske problemer, der søndag formiddag betød, at alle telefonlinjer til lægevagten var afbrudt i Region Sjælland. Problemet er løst. Det oplyser Telenors kommunikationschef til TV 2.

Båd kæntret - person reddet i land

En person er reddet i land ved Furesø, efter en båd kæntrede tidligere søndag. Han er ved at blive tilset og har det efter omstændighederne godt, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Person stukket i halsen

En person er søndag eftermiddag blevet stukket i halsen med en kniv på Frederikssundsvej i Brønshøj. Det oplyser den centrale efterforskningsleder i Københavns Politi til Ritzau. Politiet kan for nuværende ikke oplyse nærmere om personens tilstand.

Båd kæntret - politi og ambulancereddere talstærkt til stede

Politi, brandvæsen og akutberedskab arbejder i øjeblikket ved Furesø efter meldinger om en kæntret båd. Det siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Jakob Tofte til TV 2. Politiet er stadig ved at danne sig et overblik. Der er endnu ingen meldinger om tilskadekomne.

Otte personer omkommet i flystyrt i Milano

Et privatfly på vej mod Sardinien er styrtet ned i en tom bygning i Milano. Otte personer er døde, skriver Ritzau.

Privatfly styrtet ned i Milano

Et privatfly med seks personer ombord er styrtet ned i den italienske by Milano søndag klokken 13.00. Det skriver la Repubblica ifølge Ekstra Bladet. Passagererne skulle være fra Frankrig eller Schweiz.

Yderligere 368 coronatilfælde: Antal indlagte falder

Der er søndag konstateret yderligere 368 tilfælde af smitte med coronavirus. Det viser den daglige opdatering fra Statens Serum Institut (SSI). De positive prøver er fundet i 27.890 pcr-prøver, der er de tests, hvor man poder i svælget. Det svarer til, at omkring 1,3 procent af prøverne har givet et positivt resultat.

Adskillige civile dræbt i eksplosion nær moské i Kabul

En eksplosion nær en moské i Afghanistans hovedstad, Kabul, har dræbt adskillige civile. Det oplyser Taliban ifølge nyhedsbureauet AFP.