Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her

To dræbte i færdselsulykke på jysk motorvej

To personer er onsdag aften blevet dræbt i en færdselsulykke på motorvej E45 ved Sdr. Borup. Det oplyser vagtchef ved Østjyllands politi Morten Bang til TV 2. Der var to biler involveret i ulykken, og det er førerne af de to biler, der er omkommet. Motorvejen er spærret i begge retninger.

Alvorligt trafikuheld på motorvej

Der er sket et alvorligt trafikuheld på motorvej E45 ved Sdr. Borup, hvor motorvejen er spærret i øjeblikket. Det oplyser Østjyllands Brandvæsen på Twitter.

Voldsom lejlighedsbrand i København

Der er udbrudt brand i en stuelejlighed på Ejderstedsgade i København. Brandfolk og politi er tilstede og i gang med evakuering. Der er for nuværende ikke nogen medlinger om tilskadekomne, oplyser vagtchef ved Københavns Politi Martin Kajberg til TV 2.

USA har erklæret 23 arter for uddøde

23 arter er blevet erklæret uddøde af Fish and Wildlife Service (FWS), der fjerner arter fra listen over truede dyrearter, når forskere har opgivet at finde dem. Blandt de uddøde arter er elfenbenspætten, der var en af de største spætter i verden, og som ikke er blevet set siden 1940'erne.

Bekymrede brandmænd bliver afvist ved lægen

Jyllands-Posten kan dokumentere, at flere brandmænd med bekymring for forgiftning med PFOS er blevet afvist efter at have henvendt sig til egen læge i forskellige regioner. Det er, selvom sundhedsministeren har opfordret bekymrede brandmænd til at opsøge egen læge for PFOS-undersøgelse, fordi det kræftfremkaldende stof PFOS netop er i brandskum.

Berlingske- og TV 2-journalister hædret for afsløringer af gældssag i Danske Bank

Undersøgende journalister fra Berlingske og TV 2 modtog onsdag aften Danmarks Åbenhedspris 2021 for i månedsvis at have afdækket en omfattende gældsskandale i Danske Bank. Læs historierne her.

25-årig mand bevidstløs efter fald fra vindue

En 25-årig mand blev 16.35 onsdag fundet bevidstløs på gågaden i Esbjerg efter at være faldet ud fra et vindue på formentlig 2. sal. Det siger vagtchefen ved Syd- og Sønderjylland til TV 2. Mandens tilstand er stabil.

Kvinde udvist for at have 1,5 millioner kroner i falske euro-sedler

En 35-årig serbisk kvinde er onsdag ved Retten i Sønderborg idømt 2,5 års ubetinget fængsel og udvisning af Danmark. Kvinden blev 28. marts i år udtaget til kontrol af Toldstyrelsen ved grænsen i Frøslev, hvor man fandt halvanden million kroner i falske eurosedler i hendes bil. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Seks granater sprængt på Amager

Forsvarets ammunitionsryddere har sprængt seks granater fra Anden Verdenskrig i luften på Kalvebod Fælled. Granaterne blev sprængt 17.45, og det hele forløb roligt, lidt forsinket, men ellers som planlagt, skriver Københavns Politi på Twitter. Området igen er sikkert og åbnes for offentlig trafik.

Amerikansk flyselskab vil fyre 593 uvaccinerede ansatte

Det amerikanske flyselskab United Airlines vil nu skille sig af med 593 ansatte, efter at de ikke har ladet sig vaccinere mod covid-19. I august sendte United Airlines retningslinier ud, hvor de advarede om fyringerne. Det skriver BBC.

YouTube vil fjerne al misinformation om vacciner

YouTube vil nu fjerne al indhold, der ifølge videodelingstjenesten vildleder eller misinformerer om vacciner. Det skriver flere medier. Det har man hidtil gjort med covid-19-vacciner, men nu vil det gælde alle vacciner.

Politiet sprænger seks granater i luften på Amager

Seks gamle granater er blevet fundet på Kalvebod Fælled. De vil blive sprængt af Forsvarets ammunitionsryddere omkring 17.25 onsdag. Københavns Politi er på stedet og har afspærret et større sikkerhedsområde.

To mænd idømt mere end ti års fængsel for hjemmerøveri

To mænd er blevet idømt henholdsvis fem år og seks måneder og fire år og ti måneders fængsel for et hjemmerøveri mod en 71-årig kvinde fra Assens. Det afgjorde Østre Landsret onsdag. Offeret blev vækket om natten, hun blev truet og frarøvet blandt andet en guldhalskæde og andre smykker. 

Kræftens Bekæmpelse politianmeldt - risikerer bøde på 800.000

Datatilsynet har anmeldt Kræftens Bekæmpelse til politiet og indstillet til en bøde på 800.000 kroner, fordi organisationen gentagene gange ikke har været god nok til at beskytte kræftsyge borgeres helbredsoplysninger. Det skriver hjælpeorganisationen i en pressemeddelelse.

Tunesiens præsident har udpeget landets første kvindelige premierminister

Tunesiens præsident har udpeget landets første kvindelige premierminister, Najla Bouden Romdhane, midt i en alvorlig politisk og forfatningsmæssig krise i landet. Hun er en forholdsvis ukendt professor i geologi, skriver Reuters.

24-årig varetægtsfængslet efter mistanke om hvidvask for 2,5 millioner kroner

En 24-årig mand fra Tønder-området er blevet varetægtsfængslet i fire uger på baggrund af mistanke om hvidvask og forsøg på hvidvask for ca. 2,5 millioner kroner. Det skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

Nøgen kvinde befamlet under kunsthappening - politi offentliggør billeder af mulig gerningsmand

Nu offentliggør Midt- og Vestjyllands Politi billeder af den formodede gerningsmand, der 4. september befamlede en kvinde, der deltog i en nøgen kunstinstallation på kunstmusset Heart. Blufærdighedskrænkelsen skete, mens de nøgne modeller havde lagen foran ansigtet.

Røde Kors mangler 2.500 indsamlere på søndag

Forud for Røde Kors' indsamling på søndag efterlyser hjælpeorganisation yderligere 2.500 indsamlere. De håber dermed at nå op på i alt 10.000, som var cirka det antal, der bidrog i både 2018 og 2019. Det skriver DR.