Nyheder

En person død efter stor brand på opholdssted

Branden blev opdaget kl. 5.05 om morgen og slukket i løbet af formiddagen.

En person er fundet død efter en stor brand på opholdsstedet Kernen på Møn onsdag. Det oplyser politiet i en meddelelse.

Den afdødes identitet er endnu ikke fastlagt, men ifølge politiet kan der være tale om en ansat på bostedet.

Bostedet er fra børn og unge i alderen 10-17 år, og alle unge er i god behold, oplyser politiet.

På nuværende tidspunkt kan politiet ikke sige noget nærmere om årsagen til branden, men teknikere vil de næste dage arbejde med at klarlægge den.

Anmeldelsen om branden på opholdsstedet, der ligger i landsbyen Hårbølle, tikkede ind klokken 05.05. Det var en nabo til opholdsstedet, der opdagede branden.

Billeder fra branden viser, at bygningen onsdag morgen var overtændt, og at flere brandfolk forsøgte at slukke flammerne. Desuden kom der flere ambulancer til stedet.

Først på formiddagen var branden slukket.

Behandlingskrævende unge

Syv unge er tilmeldt opholdsstedet, som i 2016 blev etableret for at imødekomme et stigende behov for behandling af særdeles behandlingskrævende børn og unge.

Ifølge Landsorganisationen for Sociale Tilbud er opholdsstedet Kernen en institution for børn og unge mellem 10 og 18 år. Der er blandt andet tale om behandlingskrævende børn og unge med udadreagerende eller selvskadende adfærd, psykiatriske lidelser, omsorgssvigt samt skoleproblemer.