Nyheder

8 billeder fra ugen, der gik

TV 2 har samlet nogle af de billeder, der har gjort visuelt indtryk i løbet af den seneste uge.

Ild i parken

En brand har i løbet af ugen hærget ved Sequoia National Park i Californien i USA. Flere hundrede brandfolk er i sving med at bekæmpe ilden og sikre de ikoniske træer, som nationalparken består af.

Delfiner til debat

Flere end 1400 delfiner blev tirsdag dræbt på én dag i forbindelse med en organiseret jagt på Færøerne. Der har skabt stort fokus på dyrevelfærd og sat den traditionelle jagt til debat.

Historisk rumrejse

Natten til torsdag blev der skrevet historie, da den første civile rummission blev sendt i kredsløb i rummet. Natten til søndag landede rumkapslen fra SpaceX igen på jorden.

En tom lufthavn

TV 2 har besøgt lufthavnen i Afghanistans hovedstad, Kabul. I dagene efter Talibans magtovertagelse i hovedstaden var lufthavnen fyldt med personer, som håbede på at blive evakueret. Nu er lufthavnen næsten tom – med undtagelse af den militante islamistiske bevægelses folk.

Brændende paradis

Redningsarbejdere har evakueret flere end 2000 mennesker fra en skovbrand, der truer nær flere feriesteder på Costa del Sol i det sydlige Spanien.

Lige gode – lige vrede

En stor fodboldaften fik en kedelig afslutning, da Leicester og Napoli spillede uafgjort i Europa League. Det endte i slåskamp mellem fansene.

Plastic Fantastic?

Indonesiske aktivister fra organisationen Ecoton har lavet en installation af brugt plastik – blandt andet 4444 flasker, som er samlet i floden i regionen Gresik i det østlige Indonesien. Installationen skal sætte fokus på plastaffald i floder og verdenshavene.

Børn i biler

Børn deltager i Settrington Cup Pedal Car Race. Det sker ved den historiske tredages festival Goodwood Revival i det sydlige Storbritannien, hvor motorentusiaster mødes i benzinens tegn. Børnene måtte dog nøjes med at træde i pedalerne.