Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

England i EM-finalen efter sejr over Danmark

England er i EM-finalen i fodbold med en 2-1 sejr over Danmark efter forlænget spilletid i semifinalen på Wembley i London. I finalen på søndag på Wembley mødes England og Italien.

Britney Spears' mor kræver frit valg af værge til Britney

Britney Spears' mor Lynne Spears beder nu retten om at datteren selv får lov at vælge, hvem der skal være hendes værge. Det fremgår af retsdokumenter i sagen, skriver CNN.

Ild i container på skib i Dubai

Myndighederne i Dubai oplyser, at der er ild i en container på et skib i havnen i Jebel Ali. Det skriver nyhedsbureauet Reuters. Ingen er kommet til skade ved branden.

Melding om kraftig eksplosion i Dubai

Nyhedsbureauerne Reuters og Associated Press (AP) skriver, at vidner melder om en krafig eksplosion i Dubai. Årsagen til eksplosionen kendes ikke.

Barn omkommer ved drukneulykke i Sverige

Et barn er omkommet ved en drukneulykke i Degerfors i Sverige, skriver Aftonbladet og Expressen.

Boghandler i Ungarn får bøde for at sælge bog om homoseksuel familie

En boghandler i Ungarn har fået en bøde på et beløb svarende til 5225 kroner for at sælge en bog, som beskriver en homoseksuel familie, skriver NRK.

Ambassadør: Lejesoldater bag drab på Haitis præsident

Det var professionelle lejesoldater, der stod bag drabet på Haitis præsident. Det siger Bocchit Edmond, Haitis ambassadør i USA ifølge blandt andet NRK.

Coop åbner alle forretninger i Sverige torsdag

Coop genåbner alle selskabets supermarkeder i Sverige torsdag, skriver Aftonbladet. Efter et hacker-angreb har 800 Coop-forretninger måttet holde lukket i denne uge.

29-årig påkørt og jagtet af tre mænd med knive i Aalborg

En 29-årig mand blev onsdag aften bevidst påkørt og jagtet af tre mænd med knive i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi, der har anholdt tre mænd i sagen. Det skriver Ritzau.

73-årig sigtet for vold mod kvindelige ansatte fra Arbejdstilsynet

En 73-årig mand er blevet sigtet for vold mod to kvindelige ansatte i Arbejdstilsynet, som skulle inspicere en byggeplads i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi ifølge Stiften.dk.

Bollywood-stjerne død

Den indiske skuespiller Dilip Kumar er død, 98 år gammel, skriver blandt andet BBC. Bollywood-stjernen blev indlagt på et hospital i Mumbai 30. juni efter flere måneder med sygdom.

Norsk politiker vil give måger p-piller

En norsk politiker, Gunnar Pedersen, Høyre-medlem i Tromsø, vil nu begrænse antallet af måger i Tromsø - blandt andet ved at give mågerne p-piller, skriver NRK. Pedersen peger på at man tidligere har haft succes i Venedig i Italien med en lignende løsning.

27 døde under demonstrationer i Eswatini

27 personer har histet liver under demonstrationer for demokrati i Eswatini, skriver blandt andet NRK. Landet, som tidligere hed Swaziland, er Afrikas sidste absolutte monarki.

Mand sigtet i sag om abe i kritisk tilstand i Aarhus

En mand fra Aarhus-området er blevet sigtet i sagen om en abe, der i maj blev fundet i kritisk tilstand nord for Aarhus. Manden er sigtet for flere overtrædelser af dyrevelfærdsloven.Det skriver TV2 Østjylland.

Federer ude af Wimbledon

Den polske tennisspiller Hubert Hurkacz slår den ottedobbelte Wimledon-vinder Roger Federer fra Schweiz med 6-3, 7-6, 6-0 i Wimbledons kvartfinale

Amerikansk filminstruktør død

Den amerikanske skuespiller, filminstruktør og filmproducer Robert Downey senior er død, 85 år gammel. Det oplyser hans kone Rosemary Rogers til New York Daily News. Downey senior var far til skuespilleren Robert Downey junior.

Undtagelsestilstand i Haiti

Haitis statsminister erklæret undtagelsestilstand og lukket grænserne efter præsident Jovenel Moise tidligere onsdag blev dræbt ved et attentat. Det skriver blandt andet NRK.

28.362 ambulante behandlinger og kirurgiske indgreb udsat på grund af strejke

I de to første uger af sygeplejerskernes strejke er 28.362 ambulante kontakter og kirurgiske indgreb blevet udskudt. Det fremgår af regionernes oversigter over udskudte aktiviteter for ugerne 25 og 26.Det skal ifølge sundhedsprofessor Jakob Kjellberg ses ud fra, at der i gennemsnit er 300.000 ambulante kontakter i sundhedsvæsenet om ugen.

Lederen af gruppe bag det første terrorangreb i Danmark død

Ahmed Jibril, lederen af terrorgruppen Folkefronten for Palæstinas Befrielse, generalkommandoen (PFLP-GC), er død, 83 år gammel, skriver NRK. Det var PFLP-GC, der stod bag det første kendte errorangreb i Danmark i juli 1985, da to bomber eksploderede i København. Èn person blev dræbt og 32 såret.

To børn og en voksen døde i toguykke i Sverige

To børn og en voksen er døde efter en togulykke i Hässleholm i Skåne onsdag formiddag, skriver blandt andet Aftonbladet.se.