Nyheder

Dagens nyheder 18. juni

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her

Mand stukket ned i K√łbenhavn

En mand er k√łrt til Rigshospitalet efter et knivstik i ved Israels Plads i K√łbenhavn sent fredag aften. Det oplyser K√łbenhavns Politi til B.T. Der er endnu ingen meldinger om mandens tilstand, og der er ikke foretaget nogen anholdelser i forbindelse med knivstikkeriet.

Politi sætter navn og billede på efterlyst flugtbilist

I forbindelse med et alvorligt f√¶rdselsuheld tidligere p√• aftenen efterlyser √ėstjyllands Politi nu den formodede flugtbilist, 20-√•rige Mohamad Tarek Younes. Har du oplysninger om, hvor han befinder sig, s√• kontakt os p√• telefon 114.

√ėstjyllands Politi s√łger vidner til alvorligt f√¶rdselsuheld

Fredag aften skete der et alvorlig f√¶rdselsuheld i √Öbyh√łj, hvor en person blev p√•k√łrt. √ėstjyllands Politi efterlyser vidner til f√¶rdselsuheldet. Det skriver √ėstjyllands Politi i en pressemeddelelse. F√łreren af bilen flygtede efterf√łlgende fra stedet udadg√•ende ad Silkeborgvej, og politiet leder fortsat efter ham.

35-√•rig vanvidsbilist mister bil efter hasarderet k√łrsel

En 35-√•rig mand m√• vinke farvel til sin bil efter vanvidsk√łrsel p√• Omfartsvejen ved S√łnderborg. Det skriver Sydjyllands Politi p√• Twitter. Manden foretog flere hasarderede overhalinger med konkrete faresituationer for modk√łrende. Eventuelle vidner opfordres til at kontakte Sydjyllands Politi p√• 114.

Aftale mellem Israel og Palæstina annulleret

Pal√¶stinenserne har fredag annulleret en aftale med Israel om at modtage en million doser covid-19 vacciner, som er t√¶t p√• udl√łbsdatoen. Det skriver AFP.

Kopi af Mona Lisa solgt for tocifret millionbel√łb

Kopi af Mona Lisa solgt på auktion i Paris for 2,9 millioner euro - 21, 7 millioner kroner. "Det er vanvid. Det er absolut rekord for en Mona Lisa reproduktion", siger en talskvinde for auktionshuset Christie. Det skriver Reuters.

19-√•rig varet√¶gtsf√¶ngslet for overfald p√• taxachauff√łr

En 19-√•rig mand, der blev l√łsladt efter et grundlovsforh√łr 10. juni, skal varet√¶gtsf√¶ngsles for medvirken til alvorligt overfald p√• en taxachauff√łr p√• Sohng√•rdsholmsvej i Aalborg 30. maj 2021. Det har Vestre Landsret truffet afg√łrelse om i dag. Det skriver Anklagermyndigheden p√• Twitter.

Christian Eriksen udskrevet fra Rigshospitalet

Christian Eriksen er blevet udskrevet fra Rigshospitalet efter en vellykket operation. Det skriver DBU.

- Jeg har det godt under omst√¶ndighederne, siger Christian Eriksen i en skriftelig hilsen.

Vanvittig biljagt: Mand flygtede i 43 km - bankede ind i lygtepæl

Natten til fredag kom √ėstjyllands Politi p√• en farlig opgave. En mere end 40 kilometer lang biljagt endte voldsomt med punkterede d√¶k og en p√•k√łrsel. Det skriver TV 2 √ėstjylland. F√łreren af bilen blev anholdt p√• stedet og er sigtet for spiritus- og narkok√łrsel samt et endnu ukendt utal af sigtelser for lovovertr√¶delser under biljagten.

S√łnderjyske Motorvej sp√¶rret i flere spor efter trafikuheld

Flere spor sp√¶rret efter et trafikuheld p√• S√łnderjyske motorvej i Nordg√•ende retning mellem afk√łrsel 64. Kolding V og afk√łrsel 63 Bramdrupdam. Det skriver DR P4 trafik. Politi og redning er p√• vej. Der forventes forl√¶nget rejsetid p√• op mod 45 minuter.

Brand i industribygning er nu under kontrol

Sådan så det ud, da branden i Helsinge endnu ikke var kommet under kontrol.

En st√łrre brand i en industribygning p√• Skovg√•rdsvej i Helsinge er nu kommet under kontrol. Det skriver Nordsj√¶llands Politi p√• Twitter. Brandv√¶senet vil v√¶re til stede i omr√•det "mange timer endnu" for at s√łrge for efterslukningen. Det er ikke l√¶ngere n√łdvendigt for borgere i omr√•det at holde sig inden d√łre.

Dagplejemor sigtet for et√•rig piges d√łd varet√¶gtsf√¶ngslet

Den dagplejer, der fredag blev sigtet for s√¶rlig grov vold med d√łden til f√łlge mod et lille barn, er blevet varet√¶gtsf√¶ngslet i fire uger. Det skriver Herning Folkeblad.

Far d√łmt for syv √•rs overgreb p√• datter

En 39-√•rig mand er ved Retten i Randers blevet d√łmt til forvaring for en lang r√¶kke overgreb p√• sin datter, fra hun var fem dage gammel, til hun fyldte syv √•r. Datteren f√•r tortgodtg√łrelse p√• 250.000 kroner. Det oplyser √ėstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Et √•rs f√¶ngsel for h√¶rv√¶rk mod j√łdisk kirkeg√•rd

En 29-√•rig mand er ved Retten i Aalborg blevet id√łmt et √•rs ubetinget f√¶ngsel for h√¶rv√¶rk mod den j√łdiske kirkeg√•rd i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politi har fundet rester af forsvundet kvinde

Nordsj√¶llands Politi bekr√¶fter, at der er fundet jordiske rester af den 43-√•rig kvinde Maria From Jakobsen, som har v√¶ret forsvundet siden oktober sidste √•r. Hendes mand, sognepr√¶st Thomas Gotthard, er tiltalt for drab i sagen.

Brand i Nordsj√¶lland: Luk d√łre og vinduer

P√• grund af brand i en industribygning p√• Skovg√•rdsvej i Helsinge, opfordrer Nordsj√¶llands Politi personer i n√¶rheden til at lukke d√łre og vinduer. Opdatering klokken 14.08: Der er tale om en industribygning og ikke en staldbygning, som politiet f√łrst oplyste.

43 kilometer lang politijagt

En 27-√•rige mand har f√•et en stribe sigtelser p√• sig, efter at han tidligt fredag morgen flygtede fra politiet i bil og fortsatte i 43 kilometer, inden politiet fik ham standset. Det skriver √ėstjyllands Politi i sin d√łgnrapport. If√łlge politiets vurdering k√łrte han s√• hurtigt, at bilen kunne beslagl√¶gges for vanvidsk√łrsel.

Dagplejemor sigtet for et√•rig piges d√łd

En g√¶stedagplejer er sigtet for s√¶rlig grov vold med d√łden til f√łlge mod et lille barn, halvandet √•r efter at en et√•rig pige d√łde i Herning Kommune. Det skriver TV MIDTVEST. G√¶stedagplejemoren blev anholdt torsdag og fremstilles fredag i grundlovsforh√łr, hvor politiet kr√¶ver d√łrlukning.

To milliarder til Danmark fra Brexit-reserve

Danmark st√•r til at modtage to milliarder kroner fra EU, efter at parlamentet har forhandlet den s√•kaldte Brexit-reserve p√• plads. Det skriver Ministeriet for F√łdevarer, Landbrug og Fiskeri i en pressemeddelelse. Over halvdelen er tilt√¶nkt fiskerierhvervet.