Nyheder

Dagens nyheder 18. juni

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her

Mand stukket ned i København

En mand er kørt til Rigshospitalet efter et knivstik i ved Israels Plads i København sent fredag aften. Det oplyser Københavns Politi til B.T. Der er endnu ingen meldinger om mandens tilstand, og der er ikke foretaget nogen anholdelser i forbindelse med knivstikkeriet.

Politi sætter navn og billede på efterlyst flugtbilist

I forbindelse med et alvorligt færdselsuheld tidligere på aftenen efterlyser Østjyllands Politi nu den formodede flugtbilist, 20-årige Mohamad Tarek Younes. Har du oplysninger om, hvor han befinder sig, så kontakt os på telefon 114.

Østjyllands Politi søger vidner til alvorligt færdselsuheld

Fredag aften skete der et alvorlig færdselsuheld i Åbyhøj, hvor en person blev påkørt. Østjyllands Politi efterlyser vidner til færdselsuheldet. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Føreren af bilen flygtede efterfølgende fra stedet udadgående ad Silkeborgvej, og politiet leder fortsat efter ham.

35-årig vanvidsbilist mister bil efter hasarderet kørsel

En 35-årig mand må vinke farvel til sin bil efter vanvidskørsel på Omfartsvejen ved Sønderborg. Det skriver Sydjyllands Politi på Twitter. Manden foretog flere hasarderede overhalinger med konkrete faresituationer for modkørende. Eventuelle vidner opfordres til at kontakte Sydjyllands Politi på 114.

Aftale mellem Israel og Palæstina annulleret

Palæstinenserne har fredag annulleret en aftale med Israel om at modtage en million doser covid-19 vacciner, som er tæt på udløbsdatoen. Det skriver AFP.

Kopi af Mona Lisa solgt for tocifret millionbeløb

Kopi af Mona Lisa solgt på auktion i Paris for 2,9 millioner euro - 21, 7 millioner kroner. "Det er vanvid. Det er absolut rekord for en Mona Lisa reproduktion", siger en talskvinde for auktionshuset Christie. Det skriver Reuters.

19-årig varetægtsfængslet for overfald på taxachauffør

En 19-årig mand, der blev løsladt efter et grundlovsforhør 10. juni, skal varetægtsfængsles for medvirken til alvorligt overfald på en taxachauffør på Sohngårdsholmsvej i Aalborg 30. maj 2021. Det har Vestre Landsret truffet afgørelse om i dag. Det skriver Anklagermyndigheden på Twitter.

Christian Eriksen udskrevet fra Rigshospitalet

Christian Eriksen er blevet udskrevet fra Rigshospitalet efter en vellykket operation. Det skriver DBU.

- Jeg har det godt under omstændighederne, siger Christian Eriksen i en skriftelig hilsen.

Vanvittig biljagt: Mand flygtede i 43 km - bankede ind i lygtepæl

Natten til fredag kom Østjyllands Politi på en farlig opgave. En mere end 40 kilometer lang biljagt endte voldsomt med punkterede dæk og en påkørsel. Det skriver TV 2 Østjylland. Føreren af bilen blev anholdt på stedet og er sigtet for spiritus- og narkokørsel samt et endnu ukendt utal af sigtelser for lovovertrædelser under biljagten.

Sønderjyske Motorvej spærret i flere spor efter trafikuheld

Flere spor spærret efter et trafikuheld på Sønderjyske motorvej i Nordgående retning mellem afkørsel 64. Kolding V og afkørsel 63 Bramdrupdam. Det skriver DR P4 trafik. Politi og redning er på vej. Der forventes forlænget rejsetid på op mod 45 minuter.

Brand i industribygning er nu under kontrol

En større brand i en industribygning på Skovgårdsvej i Helsinge er nu kommet under kontrol. Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter. Brandvæsenet vil være til stede i området "mange timer endnu" for at sørge for efterslukningen. Det er ikke længere nødvendigt for borgere i området at holde sig inden døre.

Dagplejemor sigtet for etårig piges død varetægtsfængslet

Den dagplejer, der fredag blev sigtet for særlig grov vold med døden til følge mod et lille barn, er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Det skriver Herning Folkeblad.

Far dømt for syv års overgreb på datter

En 39-årig mand er ved Retten i Randers blevet dømt til forvaring for en lang række overgreb på sin datter, fra hun var fem dage gammel, til hun fyldte syv år. Datteren får tortgodtgørelse på 250.000 kroner. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Et års fængsel for hærværk mod jødisk kirkegård

En 29-årig mand er ved Retten i Aalborg blevet idømt et års ubetinget fængsel for hærværk mod den jødiske kirkegård i Aalborg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politi har fundet rester af forsvundet kvinde

Nordsjællands Politi bekræfter, at der er fundet jordiske rester af den 43-årig kvinde Maria From Jakobsen, som har været forsvundet siden oktober sidste år. Hendes mand, sognepræst Thomas Gotthard, er tiltalt for drab i sagen.

Brand i Nordsjælland: Luk døre og vinduer

På grund af brand i en industribygning på Skovgårdsvej i Helsinge, opfordrer Nordsjællands Politi personer i nærheden til at lukke døre og vinduer. Opdatering klokken 14.08: Der er tale om en industribygning og ikke en staldbygning, som politiet først oplyste.

43 kilometer lang politijagt

En 27-årige mand har fået en stribe sigtelser på sig, efter at han tidligt fredag morgen flygtede fra politiet i bil og fortsatte i 43 kilometer, inden politiet fik ham standset. Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport. Ifølge politiets vurdering kørte han så hurtigt, at bilen kunne beslaglægges for vanvidskørsel.

Dagplejemor sigtet for etårig piges død

En gæstedagplejer er sigtet for særlig grov vold med døden til følge mod et lille barn, halvandet år efter at en etårig pige døde i Herning Kommune. Det skriver TV MIDTVEST. Gæstedagplejemoren blev anholdt torsdag og fremstilles fredag i grundlovsforhør, hvor politiet kræver dørlukning.

To milliarder til Danmark fra Brexit-reserve

Danmark står til at modtage to milliarder kroner fra EU, efter at parlamentet har forhandlet den såkaldte Brexit-reserve på plads. Det skriver Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri i en pressemeddelelse. Over halvdelen er tiltænkt fiskerierhvervet.