Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

O. J. Simpson-forsvarer død

F. Lee Bailey, en højt profileret amerikansk advokat, der blandt andet var forsvarer for O. J. Simpson, er død, 87 år gammel, skriver blandt andet CNN og nyhedsbureauet Associated Press (AP).

Mand sigtet for spirituskørsel efter voldsomt trafikuheld ved Haslev

Efter et voldsomt trafikuheld mellem Ringsted og Haslev, hvor en mand kørte frontalt ind i et træ, er manden blevet sigtet for spirituskørsel, skriver sn.dk. Manden kom ikke alvorligt til skade.

Udvikler giftig røg - politiet beder folk blive inde under voldsom brand i Fåborg

På grund af en voldsom brand på værftet i Fåborg, opfordrer Fyns Politi nu borgere i Fåborg syd for Kildetoften og syd for Bjernevej til at gå inden døre, lukke vinduer og døre, standse ventilation og holde sig orienteret på DR og TV 2. Branden udvikler giftig røg, advarer politiet i en beredskabsmeddelelse.

Fængslet rapper vinder svensk musikpris

Den 23-årige svenske rapper Yasin Mahamoud, der er varetægtsfængslet i en bortførelsessag i Sverige, har torsdag aften vundet en Grammis - den svenske udgave af Grammy - i kategorien hiphop. Det skriver blandt andet Aftonbladet.

Stor brand i Faaborg

Der er en stor brand på Faaborg Værft, skriver TV 2 Fyn. - Hele værftshallen står i flammer, siger et vidne til mediet. I et interview direkte fra værftet siger borgmester Hans Stavnsager (S) til fyens.dk, at beredskabet gerne vil have folk væk fra stedet fordi røgen kan være giftig.

Blæksprutter sendes til rumstation

Et SpaceX-fartøj, som torsdag blev sendt op til Den Internationale Rumstation (ISS), har usædvanlige passagerer ombord, nemlig små blæksprutter. Det skriver blandt andet NRK. Det sker som et led i et forskningsprojekt.

Tusindvis skannes for sent for brystkræft i region

Ved årets udgang kan op mod 17.000 kvinder i Region Sjælland have fået en forsinket screening for brystkræft. Det skriver Jyllands-Posten. Regionen har haft svært ved at leve op til den nationale frist for forebyggende og rutinemæssige screeninger for brystkræft for raske kvinder mellem 50 og 69 år.

150 brandfolk kæmper mod stor brand i Norge

150 brandfolk er indsat i bekæmpelsen af en stor græsbrand på øen Sotra vest for Bergen i Norge, skriver NRK. Beboere på gårde og ejendomme i nærheden er evakueret. Tre af brandfolkene får lægehjælp efter at være kommet lettere til skade, men ellers er der ikke meldinger om tilskadekomne.

Norsk statsminister drøfter spionagesag med Mette Frederiksen

Norge er et af de lande, der har været kritisk over for, at USA har brugt et samarbejde med Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) i Danmark til at lave spionage mod andre Nato-lande. Torsdag fortæller Norges statsminister, Erna Solberg, at hun tidligere på dagen talte med Danmarks statsminister, Mette Frederiksen (S), om sagen.

Mindst otte dræbt i bombeangreb mod minibusser i Kabul

Mindst otte personer er blevet dræbt efter bombeeksplosioner i to minibusser i Afghanistans hovedstad Kabul torsdag, skriver blandt andet det svenske nyhedsbureau TT. Ni personer blev kvæstet.

Hviderussisk aktivist "tilstår"

Den hviderussiske aktivist Roman Protasevitj har angiveligt tilstået, at han har organiseret arrangementer, der har forstyrret den offentlige orden. Det skriver det russiske nyhedsbureau Tass.

Forsøg med selvstyrende både i Amsterdam

Myndighederne i Amsterdam vil gennemføre et forsøg med selvstyrende både i byens kanaler, skriver The Guardian. Bådene i byens næsten 100 kilometer lange net af kanaler bliver blandt andet brugt til afhenting af skrald og transport af passagerer. 

Afspærring efter skudepisode i Aalborg ophævet

Afspærringen af dele af Reberbanegade er ophævet, oplyser Nordjyllands Politi. Omårdet blev afspærret efter en mulig skudepisode i området. Politiet har fundet et afskudt hylster fra løs ammunition i området. De involverede i skudepisoden er fortsat ukendte, og politiet vil gerne have henvendelser på 114.

Ingen bombe fundet på Air France-fly i Paris

Der er ikke fundet bomber eller sprængstoffer om bord på det fly fra Air France, der er landet i Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris fra Tchads hovedstad, N'Djamena. Det oplyser den franske indenrigsminister, Gérald Darmanin, på Twitter.

Strand i København åben igen efter udledning af otte millioner liter spildevand

Svanemøllen Strand i København er torsdag eftermiddag blevet genåbnet for badning, efter der i weekenden blev udledt otte millioner liter urenset spildevand i Svanemøllen Havn i forbindelse med et brud på en spildevandsledning. Det oplyser Københavns Kommune til TV 2 Lorry.

Bombelignede genstand på fly i fransk lufthavn undersøges

Franske myndigheder er torsdag ved at undersøge en bombelignende genstand, der er fundet om bord på et fly fra Air France. Flyet fløj fra Tchads hovedstad, N'Djamena, og til Paris. Flyet er landet i lufthavnen Roissy ved Paris, hvor det nu er isoleret, skriver den franske indenrigsminister, Gérald Darmanin, på Twitter.

Område afspærret efter mulig skudepisode i Aalborg

Politiet har afspærret en del af Reberbanegade i Aalborg for at lede efter spor fra mulig skudafgivelse ved 14,30-tiden, oplyser Nordjyllands Politi. To personer er set løbe efter hinanden, og politiet vil gerne have oplysninger på 114. 

EU på vej med flere sanktioner mod Myanmar

EU vil inden for de kommende dage indføre endnu en runde sanktioner mod det militærstyre, der har taget magten i Myanmar, og mod styrets økonomiske interesser. Det siger EU's udenrigschef, Josep Borrell, torsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ris tilbagekaldes

Fødevarestyrelsen oplyser, at Lidl Danmark tilbagekalder et parti basmatiris. Det sker fordi der er for højt indhold af pesticidrester i produktet. Du kan læse mere om tilbagekaldelsen her.