Nyheder

Dagens nyheder 1. maj

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Nordjysk motorvej genÄbnet

E45 Nordjyske Motorvej er genĂ„bnet i nordgĂ„ende retning efter den tidligere spĂŠrring mellem Hobro V Hobro N pĂ„ grund af uheld. 

Ni personer anholdt i London under protest

Mere end 1000 mennesker marcherede lĂžrdag gennem Londons gader for at protestere mod en ny lov, der vil give politiet Ăžgede befĂžjelser til at begrĂŠnse protester og demonstrationer. Det skriver Reuters. Ni personer blev i dag anholdt, og lignende protester har udspillet sig de seneste mĂ„neder.

SpĂŠrret motorvej ved Hobro

Der har vĂŠret et uheld pĂ„ strĂŠkningen mellem Hobro V og Hobro N pĂ„ E45 Nordjyske Motorvej mod Aalborg. VejhjĂŠlp er pĂ„ vej, og politi og redningsmandskab er pĂ„ stedet. Vejen er spĂŠrret og forventes tidligst genĂ„bnet kl. 23:45.

Iran forventer lempede sanktioner fra USA pÄ atommÞde

Iran Þjner hÄb for at fÄ ophÊvet de sanktioner, som USA har rettet mod Irans olie, banker og flere andre sektorer samt en lang rÊkke personer og institutioner. HÄbet er baseret pÄ aftaler, der indtil videre er indgÄet ved mÞder i Wien, siger Irans chefforhandler ifÞlge iranske medier.

MĂŠndenes stafethold i 4x100 meter skal i VM-finalen og til OL

Det danske stafethold for herrer i 4x100 meter stafet kvalificerer sig ligesom de danske kvinder til VM-finalen i Polen. Dermed er det ogsÄ klar til OL i Tokyo.

Viktor Axelsen testet positiv for corona

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen er dagen inden EM-finale testet positiv for coronavirus.

Politiet har skudt mod mand i Kolding

SydĂžstjyllands Politi har lĂžrdag eftermiddag skudt mod en mand i Vonsild i Kolding Kommune. Manden er bragt til hospitalet og uden for livsfare. Det fremgĂ„r ikke, om manden blev ramt af skuddet, og politiet har til TV 2 ikke flere kommentarer, da Den UafhĂŠngige Politiklagemyndighed nu er tilkaldt og har overtaget efterforskningen.

85-Ă„rig mand dĂžd efter alvorligt trafikulykke i Nordjylland

.

En 85 Ärig mand fra Vesthimmerland er afgÄet ved dÞden som fÞlge af uheldet pÄ Fjordvej i Gedsted. Det oplyser Nordjyllands Politi pÄ Twitter. De andre tre involverede personer i uheldet er bragt til skadestuerne i Aalborg og Viborg og er alvorligt tilskadekomne.

Trafikken kÞrer igen pÄ nordjysk landevej efter alvorligt uheld

Det kan igen kĂžres i et af sporene pĂ„ den nordjyske vej Fjordvej i Gedsted, hvor der lĂžrdag aften har vĂŠret alvorligt uheld. Politiet er pĂ„ stedet og trafikregulerer. Der er ikke foretaget endelig underretning til pĂ„rĂžrende endnu, oplyser politiet pĂ„ Twitter. 

Nordjysk landevej spĂŠrret den nĂŠste times tid

Fjordvej i Gedsted er midlertidigt spĂŠrret ved nummer 96, efter to biler er kĂžrt frontalt sammen, og fire er alvorligt tilskadekomne. IfĂžlge Ritzau oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi klokken 19.00, at man forventer, at vejen Ă„bner igen "om en times tid".

Politi, brandvÊsen og helikoptere til stede efter voldsomt uheld pÄ nordjysk landevej

Klokken 17.39 skete der et alvorligt fĂŠrdselsuheld pĂ„ landevej 533, Fjordvej, i Gedsted. To personbiler er kĂžrt frontalt sammen, og i alt er fire personer alvorligt tilskadekomne - de er alle pĂ„ vej til skadestue. Vejen er indtil videre spĂŠrret pĂ„ ubestemt tid, oplyser vagtchefen til TV 2. 

To unge mĂŠnd mistede livet ved sneskred i Norge

Det var to unge mÊnd i 20-erne, der lÞrdag mistede livet ved et sneskred i det nordlige Norge. De pÄrÞrende er underrettet. Det skriver norske VG.

EftersĂžgning ved norsk sneskred afsluttet

EftersĂžgningen er nu slut, efter to mennesker tidligere lĂžrdag eftermiddag blev fundet dĂžde ved et sneskred i det nordlige Norge. Der er ikke noget, der tyder pĂ„, at flere mennesker skulle have vĂŠret involveret i ulykken, oplyser det norske politi pĂ„ Twitter. 

Rema 1000-rĂžver anholdt i tog i KĂžbenhavn

En mand er netop blevet anholdt i et tog pĂ„ DybbĂžlsbro Station i KĂžbenhavn, oplyser vagtchefen i KĂžbenhavns Politi til TV 2. Manden havde begĂ„et rĂžveri i Rema 1000 i Hammerichsgade, flygtet til HovedbanegĂ„rden og taget toget mod DybbĂžlsbro, hvor politiet altsĂ„ ventede pĂ„ ham. 

To personer omkommet ved sneskred i Norge

To personer er fundet omkommet ved et sneskred i Troms i det nordlige Norge. En eftersÞgning fortsÊtter pÄ stedet, oplyser NRK.

Syv personer anholdt for at besĂŠtte hus i Hellerup

Syv personer anholdt i Hellerup.

Et hus pĂ„ Bangtasvej i Hellerup blev lĂžrdag indtaget af en gruppe besĂŠttere ved navn Plan BZ. Syv personer er anholdt og sigtet for at besĂŠttelsen, skriver TV 2 LORRY.

Flere personer begravet i sneskred i Norge

Et ukendt antal personer er blevet revet med eller begravet under et sneskred pĂ„ Sofiatinden i Lyngen i Troms i det nordlige Norge. ForelĂžbigt er to personer fundet. Deres tilstand er ukendt. En luftambulance er pĂ„ stedet, og eftersĂžgningen fortsĂŠtter. Det oplyser Norsk Politi pĂ„ Twitter.

617 smittede med coronavirus

Der er det seneste dĂžgn registreret i alt 617 smittede med coronavirus. Det viser tal fra Statens Serum Institut.

Hus besat i Hellerup

Dette hus er blevet besat i Hellerup nord for KĂžbenhavn.

Flere sortklĂŠdte personer har besat et hus i Hellerup pĂ„ Bangtasvej nord for KĂžbenhavn. Billeder fra stedet viser, at politiet er talstĂŠrkt til stede og stĂ„r klar med skjolde til at gĂ„ ind i huset.

Tre unge fĂŠngslet i stĂžrre narkosag

To kvinder pĂ„ 18 Ă„r og en mand pĂ„ 21 Ă„r er efter et grundlovsforhĂžr blevet varetĂŠgtsfĂŠngslet i fire uger i en sag om en stĂžrre mĂŠngde narkotika med henblik pĂ„ videresalg. En specialpatrulje fra Østjyllands Politi slog fredag aften til efter et tip om narkosalg i en lejlighed i det vestlige Aarhus, skriver politiet i sin dĂžgnrapport.