Sommerdrømme

Det skal der ske med de tre huse, der ikke vinder ’Sommerdrømme’

Mens vinderparret kan flytte ind i deres helt nye sommerhus, så står de tre andre huse overfor en anden skæbne.

Kun et par kan vinde deres eget sommerhus til en værdi af to millioner kroner, når finalen af 'Sommerdrømme' løber over skærmen onsdag 26. maj.

Fire hold har arbejdet hårdt for at indrette hvert deres sommerhus i sommerhusområdet Marielyst på Falster.

Men de færdigindrettede huse, som ingen vinder, får også lov til at bestå.

De er nemlig allerede blevet solgt. Det fortæller Søren Milo fra firmaet Skanlux, der har sponsoreret husene i 'Sommerdrømme'.

- Vi havde åbent hus med deltagerne i weekenden, og i den forbindelse solgte vi husene. Der var faktisk en del interesserede, siger han.

2,3 millioner kroner

Alle tre huse er blevet solgt for omkring 2,3 millioner kroner. Det er 300.000 mere, end sommerhusenes værdi, da programmet begyndte.

- Mange har gerne villet have et sommerhus til sommerferien, og markedet er kun gået op den seneste tid, er prisen steget. Det var lidt et lotteri for os, og det kunne lige så godt være gået den anden vej, siger Søren Milo.

Samtidig får de nye ejere får ikke blot et sommerhus. Al inventar og nips – lige fra senge og stole til puder og potteplanter – er med i købet.

Dog skal køberne af husene forberede sig på selv at lave hækbeplantningen mellem de tre huse, som ved programmets slutning står uden decideret beplantning mellem skel.

Søren Milo fortæller, at to af køberne er fra lokalområdet i Marielyst, mens en tredje er fra Roskilde.

Ingen af ’Sommerdrømme’-deltagerne var selv interesseret i at beholde husene, siger Søren Milo.

Marielyst er ellers et meget populært område, siger Søren Milo.

Her er en godt ti kilometer lang sandstrand, der i flere år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste badestrand, og byens torv er for nylig blevet renoveret med et stort udvalg af butikker med dagligvarer, tøj og brugskunst.

Du kan se finalen af 'Sommerdrømme' onsdag 26. maj klokken 20 på TV 2 eller på TV 2 PLAY.