Livecenteret opdateres ikke længere.

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

39-årig fundet død - mand anholdt

En 39-årig kvinde blev lørdag fundet død i et buskads på Oringe i Vordingborg under omstændigheder, "der ikke umiddelbart har kunnet klarlægges", skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse. En 20-årig mand med relation til kvinden er anholdt.

Mand stukket med kniv i Brønshøj

En mand er blevet stukket med en kniv lørdag aften i Brønshøj. Han er ikke i kritisk tilstand, men politiet leder efter vidner. Det eneste, de ved om gerningsmanden, er, at det er en mand, og hvis man ved noget, må man gerne ringe på 114. Det oplyser politiet til TV 2.

Kogeanbefaling efter fund af colibakterie på Frederiksberg

Borgere i Frederiksberg Kommune bliver anbefalet at koge vandet, inden de bruger det. Det sker efter, at der er fundet colibakterier i vandet, skriver Frederiksberg Forsyning på sin hjemmeside.

Saudi-Arabien ødelægger missil

Saudi-Arabien har ødelagt et missil med retning mod hovedstaden Riyadh. Det oplyser saudiarabisk stats-tv ifølge nyhedsbureauet Reuters. Missilet blev angiveligt affyret af houthi-oprørerne, der støttes af Iran.

Lady Gagas hunde tilbageleveret

Sangerinden Lady Gagas hunde, der blev kidnappet, da hendes hundelufter blev skudt i onsdags, er kommet tilbage. Det skriver CNN. Sangerinden har tilbudt en halv million dollars i løsesum for at få hundene tilbage. Hundelufteren er udenfor livsfare.

Mand dræbt af hane med kniv i Indien

En mand i Indien har mistet livet, efter at en hane udstyret med et knivblad stak ham umiddelbart inden en planlagt hanekamp. Det oplyser lokalt politi ifølge britiske BBC og det franske nyhedsbureau AFP.

Drabsmand skal betale knap 50.000 til offers døtre

Timo Nellemose, der er blevet idømt forvaring for drabet på læge Charlotte Asperud i Tisvildeleje i april 2019, skal betale knap 50.000 kroner i erstatning til hendes tre døtre. Det oplyser retten i Helsingør ifølge sn.dk.

Nyt jordskælv i Island

Et nyt jordskælv har lørdag ramt Reykjavik-området i Island, skriver det tyske nyhedsbureau DPA. Ifølge den islandske vejrtjeneste Vedurstofa er jordkælvet målt til en styrke på 5,2. Der har været flere jordskælv i området i de seneste dage.

FN-ambassadør i Myanmar afsat

Myanmars FN-ambassadør er blevet fyret efter at være kommet med kritik af et militærkup i landet.
 Det fremgår af statsligt tv, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Ambassadøren, Kyaw Moe Tun, opfordrede fredag FN til "at tage alle nødvendige midler i brug" mod militæret i Myanmar.

Fire mænd varetægtsfængslet

Fire mænd er blevet varetægtsfængslet efter forhør i Retten i Sønderborg. Tre er sigtet for hjemmerøveri og røveri, en kun for røveri. De nægter sig skyldige. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Politi mistænker ingen personskade i jordskred

Norsk politi forventer ikke, at jordskredet i Oslo har forvoldt nogen personer skade, og derfor kan folk nu tage hjem igen efter at have været evakueret. Det skriver NRK. Jordskredet skete tidligere på dagen lørdag.

Britisk folkehelt begravet

Den britiske folkehelt, sir Tom Moore, er lørdag blevet begravet i Bedford i Storbritannien. Han døde 2. februar og blev 100 år gammel. Tom Moore blev i slutningen af januar indlagt efter at være blevet syg med lungebetændelse og coronavirus.

Ishylde på størrelse med London er knækket af

En ishylde på størrelse med London er knækket af i Antarktis. I løbet af de sidste fem år har der udviklet sig tre lange kløfter i ishylden. Begivenheden hænger ifølge britisk professor ikke sammen med klimaforandringer, skriver BBC.

2600 hjem evakueret efter bombefund

2600 hjem er blevet evakueret i den britiske by Exeter i Storbritannien efter mistanke om en ueksploderet bombe fra Anden Verdenskrig. Det skriver Sky News. Bomben blev fundet fredag, og boliger evakueret lørdag.

Boliger evakueret i Oslo efter jordskred

Flere boliger i den norske hovedstad Oslo er blevet evakueret på grund af jordskred. Det bekræfter politiet overfor det norske medie VG. Ifølge VG er omkring 20 boliger blevet evakueret.

Fire mænd mistænkt for hjemmerøveri

Fire mænd i alderen fra 21 til 50 år fra Sydjylland bliver lørdag fremstillet i grundlovsforhør mistænkt for et hjemmerøveri i Sønderjylland i sidste uge. Det oplyser Sydjyllands Politi på Twitter. Anklageren vil anmode om lukkede døre, og politiet vil derfor ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt.

28-årig tiltalt for at hverve mand til Islamisk Stat

En 28-årig mand er blevet tiltalt for at hverve en mand til Islamisk Stat i Syrien via Facebook. Det oplyser Statsadvokaten for København i en pressemeddelelse. Ifølge anklageskriftet havde den 28-årige fra Københavnsområdet over en kortere periode i 2013 kontakt til den hvervede.

42 frigivet efter kidnapning i Nigeria

I Nigeria er de 42 personer, der i sidste uge blev kidnappet fra en kostskole i delstaten Niger, blevet frigivet. Det oplyser guvernøren i delstaten på Twitter. Blandt de kidnappede var 27 elever. 

Drenge anholdt mistænkt for brande i institutioner

Tre drenge på henholdsvis 14, 14 og 16 år er fredag blevet anholdt mistænkt for at stå bag to brande i institutioner i Københavns nordvestkvarter i løbet af ugen. Det skriver eb.dk

35 sigtet ved Amager Strandpark

35 personer blev fredag aften sigtet for indkørsel forbud ved Amager Strandpark i København, oplyser Københavns Politi på Twitter. Samtidig blev personer betinget og ubetinget frakendt kørekortet på grund af for høj hastighed.