LIGE NU

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Flere biler i brand i Malm√ł

Mindst fire biler br√¶nder s√łndag aften kraftigt i Persborg i Malm√ł, oplyser Evelina Olsson, talsperson for politiet i Malm√ł, til Aftonbladet. Det sker efter politiet ved 21-tiden fik flere meldinger om h√łje brag i Persborg. Politiet formoder at bragene h√¶nger sammen med de br√¶ndende biler. Der er ikke meldinger om tilskadekomne.

Hollandsk soldat d√łd i forbindelse med stor √łvelse i Norge

Hollandsk milit√¶rpoliti og norske myndigheder efterforsker en hollandsk soldats d√łd i forbindelse med en stor milit√¶r √łvelse i M√•lselv i Troms i det nordlige Norge, bekr√¶fter b√•de hollandsk milit√¶rpoliti og det norske forsvar overfor NRK. Soldaten blev l√łrdag fundet d√łd i de hollandske soldaters barak. 3000 udenlandske soldater skulle have deltaget - √łvelsen blev aflyst af det norske forsvar.

65-√•rig mand d√łd efter trafikulykke

Det var en 65-√•rig mand, der s√łndag eftermiddag blev dr√¶bt ved en solouykke p√• Vestmotorvejen ved Ringsted. Det oplyser Henriette Vogt, vagtchef hos Midt- og Vestsj√¶llands Politi, til Ritzau efter de p√•r√łrende er underrettet. √Örsagen til ulykken kendes endnu ikke.

Fængselsbetjente overfaldet i fængsel i Horsens

To f√¶ngselsbetjente er s√łndag blevet overfaldet efter en diskussion mellem indsatte og f√¶ngselsbetjente udviklede sig i Enner Mark F√¶ngsel i Horsens, oplyser F√¶ngselsforbundet i en pressemeddelelse. If√łlge pressemeddelelsen blev f√¶ngselsbetjentene tildelt knytn√¶veslag, og de blev efterf√łlgende k√łrt p√• skadestuen. De indsatte blev sat i observationscelle.

Catalanske separatistpartier står til at vinde valg

Catalanske separatistpartier ser ud til at f√• tilstr√¶kkeligt med stemmer ved s√łndagens valg til, at de kan beholde deres flertal i den spanske region. Det viser en meningsm√•ling fra det catalanske TV3, der er lavet i dagene op til valget, skriver Reuters.

Danmark har ulandsprojekter i Kina for 250 millioner kroner

Danmark har igangv√¶rende ulandsprojekter i Kina til en samlet v√¶rdi p√• godt 250 mio. kr. Det viser en opg√łrelse, som Udenrigsministeriet har lavet til Jyllands-Posten.

Nyhedsbureau: Internet-nedbrud i Myanmar

Indbyggerne i Myanmar siger if√łlge nyhedsbureauet Reuters, at store dele af internette er nede i landet. Det sker efter endnu en dag med store demonstrationer mod milit√¶rjuntaen, som ved et kup har taget magten i landet. Teleselskaber Telenor oplyser, st selskabet har f√•et p√•lagt at lukke flere netsider og IP-adresser.

Prins Harry og Meghan venter barn

Prins Harry fotograferet med Meghan i 2017.

Den britiske prins Harry, hertug af Sussex, og hans kone, hertuginde Meghan af Sussex, venter barn. Det bekr√¶fter en talsmand for parret if√łlge Sky News og BBC. 

Venstrefl√łjsparti st√•r til sejr ved valg i Kosovo

Venstrefl√łjspartiet Vetevendosje med Albin Kurti i spidsen ser ud til at blive den klare vinder af valget i Kosovo s√łndag. Partiet har f√•et omkring 42 procent af stemmerne, viser valgstedsm√•linger if√łlge nyhedsbureauet Reuters.

Hest gik gennem isen p√• s√ł ved Tarm

En islandsk hest gik s√łndag gennem isen p√• en lille s√ł i √Ödum ved Tarm, skriver TV MIDTVEST. Mandskab fra Brand & Redning MidtVest fik dog reddet hesten op igen, og den har det efter omst√¶ndighederne godt.

D√łdsd√łmt nordmand kan anke

En 54-√•rig norsk mand, der er d√łmt til d√łden ved skydning for et giftdrab i Somaliland, kan anke d√łdsdommen. Det oplyser det norske udenrigsministerium if√łlge NRK.

Ebola-epidemi i Guinea

Myndighederne i Guinea i det vestlige Afrika kalder nu et ebola-udbrud i landet for en epidemi. Syv tilf√¶lde er registreret indtil nu, og tre personer er d√łde, skriver det franske nyhedbureau AFP. Det er det f√łrste udbrud af ebola i fire √•r i Guinea. Ogs√• i den demokratiske republik Congo er der et udbrud af ebola.

Ambassad√łrer advarer Myanmar

Ambassad√łrer fra vestlige lande advarer nu milit√¶rjuntaen i Myanmar om at "verden holder √łje" efter at styret har sendt tanks p√• gaderne i landet. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

18-årig fængslet for hashsalg

En 18-√•rig mand fra Varde er s√łndag ved retten i Esbjerg blevet f√¶ngslet fire uger, sigtet for salg af hash. Det oplyser Syd- og S√łnderjyllands Politi.

Tidligere pr√¶sident i Argentina d√łd

Carlos Menem fotograferet i 2004.

Argentinas tidligere pr√¶sident Carlos Menem er d√łd, 90 √•r. Det bekr√¶fter landets nuv√¶rende pr√¶sident, Alberto Fern√°ndez, i et tweet s√łndag. Menem havde gennem l√¶ngere tid haft problemer med helbredet, skriver Fern√°ndez if√łlge Reuters.

Mand d√łd efter trafikulykke p√• Vestmotorvejen

En mand er d√łd efter en soloulykke p√• Vestmotorvejen ved Ringsted, skriver sn.dk. De p√•r√łrende er endnu ikke underrettet, og politiet kan derfor ikke give yderligere oplysninger.

Nyt uheld på Vestmotorvejen

S√łndag kort efter klokken 16.00 er der sket endnu et trafikuheld p√• Vestmotorvejen, skriver TV 2 √ėST. Det er p√• str√¶kningen mellem Halsskov og Ringsted ved afk√łrslen til Ringsted N. Politi og redningsmandskab er p√• stedet, hvor vejen er sp√¶rret i retning ind mod Ringsted. 

Mand d√łd efter brand i Aarhus

En 73-√•rig mand er d√łd efter en brand i en ejendom p√• Marselis Boulevard i Aarhus kort f√łr klokken 3 natten til s√łndag, oplyser vagtchefen ved √ėstjyllands Politi. Brand√•rsagen er ukendt. De p√•r√łrende er underrettet.

Vestmotorvejen åben igen

E20 Vestmotorvejen, som har v√¶ret sp√¶rret ved afk√łrsel 35 Ringsted √ėst i retning mod K√łge p√• grund af et trafikuheld, er nu √•ben igen, oplyser Vejdirektoratet.

55 sigtet for at g√• p√• isen i K√łbenhavn

55 personer er i l√łbet af s√łndagen blevet sigtet for overtr√¶delse af ordensbekendtg√łrelsen ved at f√¶rdes p√• isen i K√łbenhavn. Det oplyser pollitiinspekt√łr Rasmus Bernt Skovsgaard, K√łbenhavns Politi, til TV 2. Overtr√¶delserne er sket p√• S√łerne i det indre K√łbenhavn, p√• Damhuss√łen, p√• Kildev√¶ldss√łen, i Svanem√łllebugten og p√• Amager Strand. √Čn person faldt i vandet p√• Amager Strand, men kom ikke alvorligt til skade.