Vild med dans

'Vild med dans'-deltagere har fået negativ corona-test

Nukaka og Silas samt Janus og Karina. Scanpix Denmark

Allerede søndag er de to par, der ikke var med fredag, tilbage i træningslokalet.

Der er godt nyt fra ’Vild med dans’-lejren.

De fire deltagere, der stod over fredag aften, er lørdag blevet testet for coronavirus. Alle fire er heldigvis testet negative.

Det drejer sig om skuespiller Nukâka Coster-Waldau og hendes partner Silas Holst, samt skuespiller Janus Bakrawi og hans partner Karina Frimodt.

De to par var taget ud af fredagens program, fordi Silas Holst og Karina Frimodt havde været i nær kontakt med en coronasmittet i forbindelse med deres arbejde på musicalen 'Dirty Dancing', som de har medvirket i ved siden af deltagelsen i 'Vild med dans'.

Derfor var de fire gået i selvisolation for ikke at risikere at smitte nogen med coronavirus.

Nukâka Coster-Waldau og Silas Holst sidst de var på gulvet under 'Vild med dans'.

Negative test

Lørdag blev de så alle fire testet for coronavirus, og alle fik sidst på eftermiddagen et negativt testsvar. Dermed er de ikke smittet.

- Puha - jeg følte, at alt var på spil lige inden den test! Imens den søde dame, der tog min test snakkede, var mine øjne kun plantet på den test. Yes, den var negativ! Så nu skal vi bare i gang med at træne i morgen, siger Karina Frimodt.

Silas Holst er også glad og lettet.

- Det har aldrig været så positivt at være så negativ! Jeg er meget glad og lettet. Glad for at kunne komme ud af isolation og danse med Nukâka igen. Men allervigtigst at se og kramme mine børn igen. Glæder mig helt vanvittigt til at være tilbage på gulvet fredag aften sammen med alle vores dejlige kollegaer. Slowfox - du skal have en over nakken, nu med fornyet energi, siger Silas Holst.

Silas Holst og Karina Frimodt skal testes igen mandag for en sikkerheds skyld, som Sundhedsmyndighederne anbefaler. Men med de negative testresultater lørdag betyder det, at parrene allerede søndag kan gå i gang med træningen forud for næste fredags program.

- Vi glæder os helt vildt til at få dem tilbage i ‘Vild med dans’ og fortsætte konkurrencen på fredag, siger TV 2s underholdningsredaktør Thomas Strøbech.

Janus Nabil Bakrawi og Karina Frimodt i en vals.

Hvilken betydning har det?

Selvisolationen betød at sæsonens sjette udgave af ’Vild med dans’ blev gennemført med kun syv par på gulvet. Samtidig blev konkurrencen sat på pause.

Det betød, at ingen blev sendt ud af konkurrencen – og seerne ikke kunne stemme. Dommerne gav stadig karakterer til de syv dansepar for aftenens danse, men de tæller ikke med videre i konkurrencen.

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge dansede fredag en medrivende rumba i 'Vild med dans'. Det gav dem dobbelt så mange point fra dommerne som ugen før.

Næste fredag er alle ni resterende par tilbage på gulvet. 'Vild med dans' vil blive afviklet som hidtil de kommende fredage.

- Men vi er også bevidste om, at vi sender i en ny virkelighed, hvor vi kan blive nødt til at foretage ændringer løbende. Vi håber dog stadig på, at vi vil kunne afholde en festlig finale 19. december – nu med fire finalepar i stedet for tre, forklarede TV 2s underholdningsredaktør Thomas Strøbech fredag.

Se fredagens udgave af 'Vild med dans' på TV 2 PLAY.