Sebastian Jessen havde det svært ved 'Knæk Cancer': - Mange af jer vil måske tænke, hvad fanden har han gang i?

Sebastian Jessen er blandt andet kendt fra TV 2 ZULU serien 'Alfa' og DR-serien 'Herrens Veje'.

Sebastian Jessen havde i mange år svært ved at rumme 'Knæk Cancer'.

Det fortæller han på sin Instagramprofil i forbindelse med, at han deltager i dette års callcenter, hvor danskere kan ringe ind og donere til 'Knæk Cancer'.

- Jeg har selv mistet til cancer, og ved hvor smertefuldt og sorgfuldt det er. I flere år efter tabet af min far, havde jeg det faktisk svært med hele 'Knæk Cancer'-ugen og især lørdagens show, skriver han på Instagram.

Sebastian Jessen mistede for syv år siden sin far til kræft efter 20 måneders sygdom.

Knæk Cancer 2020

I hele uge 43 sætter TV 2 og Kræftens Bekæmpelse fokus på at knække cancer. 

I løbet af ugen vil der være fokus på kræft i flere af TV 2s programmer.

Det hele kulminerer med 'Knæk Cancer'-showet, der sendes klokken 20.00 lørdag 24. oktober.

Du kan følge 'Knæk Cancer' på TV 2, TV2.DK, Facebook og Instagram.

Læs, hvordan du kan støtte indsamlingen her. 

Og han fortæller, at han siden sin fars død havde enormt svært ved, at høre om alle de mennesker, der blev raske og overlevede, når han selv havde mistet.

- Der er selvfølgelig rigtig mange af jer, der vil tænke, hvad fanden har han gang i, hvordan kan han tænke sådan? (...) Men i sorgen handler og tænker man og jeg ikke altid rationelt. Jeg er til gengæld også ret sikker på, at der er rigtig mange der lige nu, har det præcis på samme måde, som jeg havde det for nogle år siden, skriver han.

Og mange kan i den grad forstå hans tanker. Opslaget er blevet liket tæt på 2000 gange, og mange har kommenteret med genkendelse.

- Så godt beskrevet. Jeg har selv mistet min kære mand for 2 måneder siden, han kunne være blevet 40 år. Kan slet ikke være i 'Knæk cancer' lige nu, men det kan jeg en dag igen, det er jeg sikker på. For ja, det er så vigtigt, skriver en bruger i en kommentar på opslaget.

- Præcis det du skriver her, føler jeg. Jeg mistede min far 11/3-20 og jeg har ikke set tv hele ugen, fordi jeg simpelthen ikke kan. Det gør for ondt lige nu, men tabet af min far gør, at jeg i år vil donere endnu mere end tidligere, skriver en anden.

Du kan se 'Knæk Cancer Live' lørdag aften på TV 2 og på TV 2 PLAY.