Nyheder

Dagens nyheder 14. august

Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Trumps nettoformue er faldet med 300 millioner dollars

Donald Trumps nettofromue er det seneste år faldet med 300 millioner dollars (1,9 milliarder kroner), så den amerikanske præsident nu er god for 2,7 milliarder dollars (17 milliarder kroner). Det viser Bloombergs milliardær-indeks

Åbningstiden for barer ser ud til at blive forlænget

Åbningstiden for restauranter, barer og cafeer i Danmark ser ud til blive udvidet fra klokken 00.00 til klokken 02.00. Det fremgår af et aftaleudkast til en ny version af genåbningens fase 4, som TV 2 er i besiddelse af.

Danmark fraråder ikke-nødvendige til Letland

Udenrigsministeriets Borgerservice fraråder nu alle ikke-nødvendige rejser til Letland. Det skyldes, at Letland har indført 14 dages hjemmekarantæne for personer, der rejser til landet fra Danmark.

Bombealarm afblæst

Nordjyllands Politi har afblæst en bombealarm i Kennedy Arkaden i Aalborg, efter at en efterladt kuffert er blevet undersøgt af ammunitionsryddere. Den indeholdt toiletartikler og tøj. Det skriver TV 2 Nord.

Bombehunde undersøger mistænkelig kuffert i Aalborg

Ammunitionsrydningstjenesten ankom fra Skive for at undersøge en efterladt kuffert.

Ammunitionsryddere og bombehunde undersøger fredag aften en mistænkelig kuffert i indkøbscentret Kennedy Arkaden i det centrale Aalborg, hvor politiet har afspærret et område på omrking 100 meter. Det skriver TV 2 Nord.

Grønlandsk stedfar idømt fængsel for grove overgreb

I en periode på syv år blev en pige i Østgrønland udsat for seksuelle overgreb af sin stedfar. Han er nu idømt et år og ni måneders anstaltsanbringelse for overgrebene, oplyser Anklagemyndigheden ved Grønlands Politi på Twitter.

EU-lande enige om sanktioner mod Hviderusland

EU vil indføre nye sanktioner mod de embedsmænd i Hviderusland, der er ansvarlige for den hårde kurs mod demonstranter, der protesterer mod resultatet af søndagens valg. Det meddeler udenrigsministrene fra Sverige og Tyskland ifølge nyhedsbureauerne Reuters og TT.

Sundhedsstyrelsen vil anbefale mundbind i offentlig transport

Sundhedsstyrelsen vil i morgen anbefale, at mundbind gøres obligatorisk i offentlig transport i hele landet. Det erfarer TV 2.

Danmark kan have udledt mere kvælstof og fosfor end beregnet

Mulige datafejl kan betyde, at der det seneste årti er udledt mere kvælstof og fosfor i havet, end de officielle beregninger viser. Det oplyser Miljø- og Fødevareministeriet i en pressemeddelelse.

Saftevand tilbagekaldes

Saftevandet, der tilbagekaldes, har udløbsdato 05.05.2022.

Naturfrisk A/S tilbagekalder et parti appelsin- og passionsaftevand, fordi der på grund af gæring er risiko for overtryk, som kan forårsage personskade, da flaskerne kan springe. Det skriver Fødevarestyrelsen.

Soldat dømt for at voldtage kollega

En dansk soldat er idømt to år og seks måneders ubetinget fængsel for voldtægt af en kvindelig kollega på en militærbase i Afghanistan. Det har en enig domsmandsret ved Retten i Glostrup besluttet. Den mandlige soldat har anket dommen til frifindelse.

Hvidvask for otte millioner koster halvandet års fængsel

En 40-årig mand er ved Retten i Lyngby blevet idømt halvandet års fængsel for hvidvask af mere end otte millioner kroner. Det oplyser Bagmandspolitiet i en pressemeddelelse.

Minister: Har mistet tĂĄlmodigheden med SAS

Transportminister Benny Engelbrecht (S) har mistet tålmodigheden med SAS, fordi flere kunder mangler at få penge tilbage fra aflyste fly. Det siger han til DR. Efter et møde med SAS fredag forventer han derfor, at selskabet kommer i bund med sagerne, siger han.

Politi fandt ikke noget mistænkeligt i Kolding

Sydøstjyllands Politi har siden sidst på formiddagen været talstærkt til stede ved Skovvangen i Kolding for at undersøge en hændelse. Nu er undersøgelserne afsluttet, og politiet har ikke fundet noget kriminelt, skriver kredsen på Twitter. Der er ikke yderligere oplysninger i sagen. 

165 danskere smittet det seneste døgn

Der er registreret 165 nye smittetilfælde i Danmark det seneste døgn, viser de nyeste tal fra Statens Serum Institut. Se alle tallene her