Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker.

Du kan tippe TV 2s journalist her.

Skud affyret vest for KĂžbenhavn

Politi er massivt til stede ved Brøndby Nord Vej vest for København, hvor der er blevet affyret skud søndag aften. Det bekræfter vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi kort inden midnat. - Vi har fået en anmeldelse om skud derude fra området, og vi kan bekræfte, at der er affyret skud, men ingen personer er kommet til skade i den forbindelse, siger vagtchefen.

Ny undersĂžgelse: Hver femte ikke-vestlig indvandrer i Danmark er kristen

En ny analyse fra Danmarks Videnscenter for Integration viser ifølge Kristeligt Dagblad, at cirka hver femte  ikkevestlige voksne indvandrer og hver tiende ikkevestlige voksne efterkommer i Danmark - i alt cirka 80.000 - identificerer sig som kristne.

Mindst fem soldater drĂŠbt ved to angreb i Mali

Mindst fem soldater blevet dræbt og fem såret ved to koordinerede angreb mod militæret i Mali søndag. Angrebene var rettet mod en militærkolonne og en militærlejr i det centrale Mali, skriver blandt andet norske NRK.

Svensk politi affyrer skud og jagter bilist ved fĂŠrdselskontrol

En politimand affyrede søndag aften et varselsskud i forbindelse med en færdelseskontrol i Alstad i Trelleborg Kommune i Sverige, skriver det svenske nyhedsbureau TT. Politiet ville standse en bilist, men bilisten forsøgte at køre videre, og så affyrede politimanden et varselskud. Politiet fulgte efter bilisten og fik ham standset i Alstad.

Ny undersĂžgelse: Kvinder bliver presset til sex af chefer

Kvinder fra arbejdsmarkedets svage grupper oplever langt oftere end andre, at de bliver presset til sex af overordnede. Det viser en ny kortlægning af fænomenet i TrygFondens årlige tryghedsmåling, skriver Dagbladet Information.

Fodboldforbund afviser anklager mod prĂŠsident

Det internationale fodboldforbund Fifa afviser anklager mod forbundets præsident. Fifa mener ikke, der er sket noget kriminelt, fremgår det ifølge nyhedsbureauet Reuters af en udtalelse fra forbundet. Udtalelsen kommer, efter at den schweiziske anklagemyndighed tidligere på ugen indledte en straffesag mod Fifa-præsident Gianni Infantino.

Mindst 16 drĂŠbt af terrorgruppe i Cameroun

Mindst 16 personer er blevet dræbt i et angreb udført af terrorgruppen Boko Haram i det nordlige Cameroun, oplyser myndighederne i landet ifølge blandt andet norske NRK.

Crew Dragon-astronauter er landet

De amerikanske Nasa-astronauter Bob Behnken og Doug Hurley ombord på rumfartøjet Crew Dragon er netop landet på vandet ved kysten ud for Florida efter en tur til den internationale rumstation.

Otte drĂŠbt af skud i blodig weekend i amerikansk storby

Otte personer, blandt dem en 9-årig dreng, er blevet dræbt af skud under en blodig weekend i den amerikanske storby Chicago, skriver nyhedsbureauet Associated Press (AP). 

IS tager skylden for angreb i Afghanistan

Terrorgruppen Islamisk Stat (IS) har taget skylden for et angreb ved et fængsel i Jalalabadi Afghanistan, skriver nyhedsbureauet Reuters. Mindst syv personer meldes dræbt og 25 såret.

Flere personer hentet til afhÞring om drab pÄ 12-Ärig svensk pige

Politifolk ved benzintanken, hvor den 12-Ă„rige pige blev skudt og drĂŠbt.

Svensk politi har afhentet flere personer for at afhøre dem i forbindelse med skuddrabet på en 12-årig pige søndag morgen. Det skete på en benzintank i Botkyrka sydvest for Stockholm. Det oplyser chefen for det svenske rigspoliti, Anders Thornberg, ifølge Ritzau...

Mindst syv drĂŠbt under kampe ved fĂŠngsel i Afghanistan

Mindst syv er dræbt og 25 såret under et angreb på et fængsel i Jalalabad i Afghanistan. Det skriver nyhedsbureauet Associated Press, der citerer myndighederne i Afghanistan. En bilbome er eksploderet, og flere personer med våben er gået til angreb. Det vides ikke, om det stadig er i gang.

Mindst 20 sÄret under kampe ved fÊngsel i Afghanistan

Mindst 20 personer er såret under kampe mellem militsfolk og politi ved et fængsel i Jalalabad i Afghanistand. Mindst tre bomber er eksploderet ved fængslet.

To anholdt: 55-Ă„rig mand frygtes kidnappet i Sverige

En 55-årig mand fra Karlskrona, som har været forsvundet over en uge, frygtes kidnappet, skriver Aftonbladet. Manden forsvandt fra sin bopæl 25. juli. To mænd, 21 og 22, er anholdt i sagen. De er mistænkt for kidnapning men nægter sig skyldige.

To sÄrede ved knivangreb i MalmÞ

To mænd er blevet såret efter et knivangreb udenfor en restaurant i det centrale Malmø, oplyser politiet i Malmø til Aftonbladet. En mand er blevet kørt til sygehuset, men ifølge politiet er endnu en mand blevet såret ved angrebet.

Trumps personalechef: PrĂŠsidentvalg holdes som planlagt 3. november

Mark Meadows, der er chef for personalet i Det Hvide Hus, forsikrer i et interview med CBS at præsidentvalget i USA afholdes som planlagt 3. november. Præsident Donald Trump har tidligere i et tweet rejst spørgsmålet om præsidentvalget burde udsættes på grund af pandemien med coronavirus.

Bomber eksploderer udenfor fĂŠngsel i Afghanistan

Flere bomber er eksploderet udenfor et fængsel i det østlige Afghanistan, oplyser myndighederne i landet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Mand offer for mishandling i MalmĂž

En mand er blevet overfaldet og mishandlet i den centrale del af Malmø og er blevet kørt på sygehuset med kniv- eller skæresår, skriver Aftonbladet. Gerningsstedet er afspærret og politiet jagter nu den mistænkte.

Seks dĂžde efter oversvĂžmmelser i Sydkorea

Seks personer er døde efter jordskred og oversvømmelser i Sydkorea i løbet af weekenden, oplyser myndighederne i landet ifølge norske NRK. Sydkorea er ramt af kraftig regn.

FremtrĂŠdende narkoboss anholdt i Mexico

Jose Antonio Yepez, el Marro, i midten, efter anholdelsen.

Mexicos hær og statslige sikkerhedsstyrker har anholdt en fremtrædende narkoboss, José Antoinio Yepez, der anklages for at have opildnet til den bølge af vold, der har præget Mexico i de seneste år. Det oplyser myndigheder i det mellemamerikanske land søndag ifølge Ritzau.