Vi giver dig dagens nyheder, mens de sker. Du kan tippe TV 2s journalist her.

Pakistans udenrigsminister smittet med corona-virus

Pakistans udenrigsminister Shah Mehmood Qureshi er testet positiv for corona-virus, oplyser han fredag på Twitter. Han har de seneste dage blandt andet haft møde med den pakistanske statsminister Imran Khan, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Jordskælv rammer område ved Puerto Rico

Et jordskælv med en styrke, der er målt til 5,5, har ramt et område ved Puerto Rico. Det skriver det amerikanske jordskælvscenter USGS.

Mexicanske styrker dræber 12 bevæbnede mænd tæt på grænsen til Texas

Mexicanske regeringsstyrker hævder at have dræbt 12 bevæbnede mænd, da der blev skudt mod deres biler ved grænsen til Texas, USA. Det mexicanske forsvarsministerium oplyser, at tre patruljebiler blkev beskudt, men at ingen soldater belv såret. Det skriver norske NRK.

Kvinde fundet død på luksus-hotel i Stockholm - mand nu løsladt trods mordsigtelse

Onsdag fandt svensk politi en kvinde død på luksus-hotellet Radisson Waterfront i Stockholm efter et skænderi med en mand, skriver Aftonbladet. Samme dag blev manden anholdt og sigtet for mord på kvinden. Men nu er manden blevet løsladt selv om han stadig er sigtet for mord. Han nægter sig skyldig. 

Mistede balancen på skrænt i Helsingør - seks-årig pige på hospitalet

Sidst på eftermiddagen fredag er en seks-årig pige kørt på hospitalet i Hillerød. efter hun mistede balancen på en skrænt ved Feriebyen i Helsingør, skriver Helsingør Dagblad. Pigens tilstand kendes ikke, men skaderne var så alvorlige, så hun blev kørt til hospitalet.

Mindst 22 pilgrimme dræbt i trafikulykke i Pakistan

Mindst 22 sikh-pilgrimme, heraf 19 fra samme familie, blev fredag dræbt, da et tog kolliderede med en lastbil i det østlige Pakistan, oplyser myndighederne ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Topklub i fodbold lukker 3500 tilskuere ind til kamp mod FCK

Superligaklubben i fodbold FC Midtjylland åbner op for cirka 3500 tilskuere til kampen mod FC København 9. juli. Det skriver FCM på sin hjemmeside.

Tre børn på hospitalet efter ulykke

To etårige er sendt til hospitalet efter en trafikulykke. Også en dreng på ni år er sendt til behandling. Det oplyser vagtchef Flemming Lau, der er vagtchef ved Østjyllands Politi, til Ritzau. Han kan klokken 21 intet oplyse om børnenes tilstand. Ulykken er sket kort før klokken 18, hvor en personbil med tre personer rammer en bil med syv personer i krydset mellem Korupskovvej og Sivestedvej nord for Kolind.

Mildere straf til kvinde i den første danske sag om corona-vold

En 29-årig kvinde fra Gørlev, som ved byretten i Holbæk blev dømt for i marts i år at have bidt sin nabo i hånden i den første voldssag herhjemme, hvor coronasmitte indgik i anklageskriftet, har nu fået en mildere straf, skriver sn.dk  Det skete ved Østre Landsret, hvor kvinden slap med 14 dages betinget fængsel, og hun slap også for samfundtjeneste. Ved retten i Holbæk blev hun idømt 20 dages betinget fængsel og samfundstjeneste.

16-årig dømt for knivstikkeri

I december sidste blev en mand stukket med en kniv i brystet på et værtshus i Brønderslev, og fredag blev en 16-årog mand ved retten i Aalborg idømt et halvt års fængsel for knivstikkeriet, skriver Nordjyske.dk. En 31-årig mand, der kort inden knivstikkeriet sagde 'gør det' til den 16-årige knivstikker, blev dømt for medvirken og fik ti månedes fængsel. 

Putin håner amerikansk ambassades brug af regnbueflag

Præsident Vladimir Putin hånede fredag den amerikanske ambassade i Moskva, fordi den havde hejst et regnbueflag for at fejre LGBT-rettigheder. Putin antydede, at ambassadens gestus var et udtryk for dens stabs seksuelle orientering. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Fransk flyselskab skærer 7580 stillinger væk

Det franske flyselskab Air France og søsterselskabet Hop! fjerner 7580 jobs inden 2022 på grund af corona-pandemien, skriver det franske nyhedsbureau AFP. 6560 jobs forsvinder i Air France, mens 1020 forsvinder fra Hop!

26-årig mand såret af knivstik i Frederiksværk

Den 26-årige blev kørt til Rigshospitalet.

En 26-årig mand er blevet transporteret til Rigshospitalets Traumecenter efter han sent fredag eftermiddag blev ramt af knivstik i lænden under et knivstikkeri i Frederiksværk, oplyser Jakob Tofte, vagtchef hos Nordsjællands Politi. Den 26-årige er i live, men hans tilstand kendes ikke. Politiet jagter nu gerningsmanden til knivstikkeriet, der skete i forbindelse med et slagsmål med flere involverede.

Hovedmand dømt i sag om økonomisk kriminalitet - snød Skat for 28 millioner kroner

En mand er ved retten på Frederiksberg blevet idømt to et halvt års fængsel i en sag, der ifølge Ritzau handler om omfaffende og organiseret økonomisk kriminnalitet i en række restauranter og vikarbureauer i hovedstadsområdet. I alt er syv personer dømt i sagen, hvor de danske skattemyndigheder er blevet snydt for over 28 millioner kroner. 

Fire personer tilskadekomne efter uheld ved Kolind

Fire personer, heraf tre børn, er kommet til skade ved et trafikuheld med to biler syd for Kolind. Der var ti personer fordelt i de to køretøjer, og alle fire tilskadekomne er transporteret til Skejby. Det oplyser Østjyllands Politi, der ikke har yderligere oplysninger om de tilskadekomnes tilstand.  

Metrotogene på Cityringen kører igen

Metrotogene på Cityringen i København er så småt begyndt at køre igen, efter at de har holdt stille hele eftermiddagen. Det oplyser Metro Service på Twitter. Togene kører dog kun i det ene spor, så der er "stærkt reduceret drift".

Knap 50.000 nye smittede i Brasilien

Brasilien har det seneste døgn registreret knap 50.000 nye tilfælde, hvor personer er blevet smittet med coronavirus. Det oplyser landets sundhedsmyndigheder ifølge norske NRK. 1.252 personer er i løbet af det seneste døgn døde med covid-19, skriver NRK.

Efterforskning af tidligere fransk premierminister

Edouard Philippe

I Frankrig indledes der nu en efterforskning mod tidligere premierminister Edouard Philippe og to andre ministre. Det sker ifølge det franske nyhedsbureau AFP på baggrund af klager over deres håndtering af coronapandemien.

Iran vil ikke oplyse årsag til brand ved atomanlæg

De iranske myndigheder siger ifølge det iranske nyhedsbureau Tasnim, at man har opklaret årsagen til en brand ved et atomanlæg. Men af sikkerhedshensyn vil Iran ikke oplyse årsagen, skriver norske NRK.

Nødsituation på norsk skib syd for Sicilien

Der er opstået en nødssitation på det norske forsyningsskib Ocean Viking, skriver det norske nyhedsbureau NTB. Mandskabet har forskanset sig, skriver NTB. Ifølge den position, Ocean Viking senest har rapporteret, befinder skibet sig i farvandet syd for Sicilien.

Der menes at være 180 flygtninge og migranter ombord, og skibet har i flere dage forgæves forsøgt at få tilladelse til at søge land i både Malta og Italien, som har lukket havnene for skibe med flygtinge på grund af pandemien med coronavirus.

Ifølge NRK er der erklæret nødsituation efter seks selvmordsforsøg på 24 timer blandt flygtninge og migranter ombord.